Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (91)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rande naslepo, myšleno smrtelně vážně. Možná právě proto mě ten film zaujal. Díky tomu pak vzniklo strašně moc parádních a vtipných scén, jenže to vesměs nakonec bylo vlastně uplně obyčejné. Alespoň se ale na to hezky koukalo, a to k radosti u komedie určitě bohatě stačí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $90,560Tržby Celosvetovo $834,457▐ na americké pomery celkom v pohode komédia, ktorá neotrávi a obsahovo zaujme a poteší /55%/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho absolutně jednoduchou teenagerovskou zábavu, ale ono to tak působí asi jen z 30%, jinak se film tváří spíš vážnějc a tim film trochu ztrácí, jelikož herce to na to rozhodně nemá a filmový téma, potažmo celej příběh taky ne ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Mně to sedlo jako prdel na hrnec. Asi film nebudu zkoukávat nějak pravidelněji, ale Chris Pine zvládl před Star Trekama natočit minimálně jedno pohodové guillty pleasure, takže proč ne..A nejlepší obsazení indky, jaké jsem kdy viděl btw...75% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Prosté, romantické a sympatické. Som zarytým odporcom prvoplánovej hollywoodskej romantiky... ale tento film som si pozrela v telke a oddýchla si pri ňom. Najprv ma pritiahol Eddie Kaye Thomas, ktorého ksichtík môžem už od Prcičiek, no potom som zistila, že aj ten darebák a budúci kapitán lode Enterprise Chris Pine je šarmantný cukrík ;-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který je čím dál horší a horší. Po nadějném a příjemném úvodu se totiž postupně rozpíjí, atmosféra se vytrácí, začínají se řešit jakési problémy, které jsou úplně nedůležité, humor mizí... Takže kdyby vám zhruba po půlhodině explodoval DVD přehrávač a vy jste nemohli Rande naslepo dokoukat, můžete mít pocit, že jste přišli o dobrou podívanou. Ale nebude to pravda. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je velice příjemná pohodová a z mého pohledu nadprůměrná romantická komedie, která se mi velmi líbila a kterou jsem si užíval. Dokonce si myslím, že jsem si na sobotní večer jen těžko mohl vybrat lepší a odpočinkovější film, než je právě tato komedie. Jistě, chvílemi se to měnilo spíše tak trochu na drama, ale většinu času to opravdu byla velice vydařená komedie, jejíž téma mě dokázalo zaujmout. A co stojí za mým nadšením? Těžko říci. Možná slepý mladý sympaťák v podání Chrise Pinea (můžete ho znát z jiné romantické komedie Jen trošku štěstí), možná Eddie Kaye Thomas (známý spíše jako Paul Finch z Prciček) jako brácha hlavního hrdiny, a nebo několik opravdu pěkných holek (ta blondýnka, kterou hlavní hrdina málem dostal do postele byla fakt kus). Prostě velice sympatičtí hrdinové, k tomu je zde k vidění příjemný milostný příběh o tom, kterak chtěl jeden slepý mladík prožít poprvé v životě pravou a nefalšovanou lásku, na konci nějaký ten happyend a já jsem naprosto spokojený. Jak už jsem psal, na sobotní večer to byla ideální volba a já jsem od této komedie dostal přesně to, co jsem chtěl a co jsem očekával a náramně jsem si to užil. Tohle opravdu není průměrná komedie, a z toho důvodu uděluji krásné a nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Úvod je ceľkom sľubný a ani námet nie je zlý. Danny je slepý, ale aj napriek tomu túži po normálnom vzťahu. Čo sa mu ale nedarí, kedže sa stretáva len so šialenými ženskými. Jeho pokusy o randenie sú asi to najvtipnejšie na tomto filme. Ale asi tak po hodine(SPOILER: keď postúpi operáciu zraku) ide všetko dokelu a miestami som mala pocit, akoby som prepla na úplne iný film. Mohla byť z toho celkom milá romantika, takto ostal iba priemerný film, na ktorý si o mesiac ani nespomeniete. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Hah.. komedie? Vážně? Vážnější pojetí by nevadilo s pořádným příběhem/scénářem, ale tahle jednoduchá hollywoodská pohádka by potřebovala mnohem víc, než jen slušné herce, protože vše ostatní je spíš k pláči, který se dost možná může dostavit i bez slzných kanálků. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priemerná, romantická komédia s klasickou šablónovitou zápletkou, vyvrcholením a sladkým rozuzlením. Nič inovatívne, ale príjemne sa to sledovalo. Na sychravý deň ako stvorené. 60/100 ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, hrozne se mi to libilo (a to romanticky komedie ze zasady nesnasim!!) :) Tri veci bych vyzdvihla: prirozenost, Pineovy modre oci a TOHO "Paula Finche", co prefik Stiflerovu mamu. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal? Film plný trapných nevtipných scén s chudákem slepcem, který se snaží zapůspbit na holku, případně něco vážnějšího a nudnějšího. ●● A čeho jsem se dočkal? Průměrné romantické komedie s netradičním tématem, která mě příjemně překvapila - žádné dementní vtipy, děj celkem ok, zkrátka bavil jsem se. První půlka byla dokonce nadprůměrná, konec už moc umělý. Klasická oddychovka. ●● Za zmínku stojí i rozkošná Anjali Jay (představte si Catherine Bell jako Indku ;) ). ●● 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco úplně jiného, čekal jsem trochu zase jednu teenegerskou komedii, ale dostalo se mi drama, s pár srandovníma scénama. Nemůžu říct že bych byl vyloženě zklamán, ale prostě jsem potřeboval spíše nějakou srandu. Filmu bych vytkl hodně věcí, třeba neúměrnou roztahanost, špatně natočené scény, a jiné. Třeba herci, ty sice šli, ale Chris Pine v roli slepce vypadal divně, chvíli jsem mu slepotu věřil, ale jindy vůbec, občas vypadal jako kdyby viděl a dělal ze všech blbce. Jestli do filmu jdete neudlejte tu chybu že budete čekat teen komedii. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Milé. Občas hlavná postava hrala svoju slepotu zle ale v každom prípade je to celkom dobrý film.....Nie najlepší tohoto typu ale dobrý 55% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tomuhle kousku neříkám komedie ale spíš ubrečený drama...časem to bylo docelý zajímavý...herci příšerní až na Eddie Kaye Thomase kterýmu kupodivu role sedla a docela dobře ji zahral...jinak příběh uplně zbytečný....a největší nesmysl byl že bratr dostal v tašce nějaký sra*ky měl je na ruce a chtělo se mu z toho zvracet a o 5 vteřin je na něj záběr jak s poblitou rukou tancuje no to mi příjde jako uplnej nesmysl...2 hvězdy jedna za pár dobrých zajímavych scén a ta druhá jak už jsem psal za Eddieho Kaye Thomase...jinak celkem blbost film no... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká romantická komedie se sympatickým hereckým obsazením a chytlavým námětem, která je plná klišé a vtipných scén. Zkrátka film, jehož název je myšlen smrtelně vážně. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Sice ne moc originální námět, ale stejně mě to dostalo. Celý film jsem se dobře bavila, takže dávám 80%. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komedia o tom, ako slepy chlapec a indicke dievca prekonali vsetky prekazky... po tom, co im vobec napadlo, ze to stoji za to. Co do romantickych komedii to vela noveho neprinasa a niektore jeho pokusy o rande so zenami rozhodne nie su tak komicke ako asi planovali byt... Chris Pine je ale naozaj KUS:) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Ne, že by tento snímek byl něčím skvostný. To určitě ne. Svým způsobem nesahá ani k průměru. I přes tuto mou menší kritiku nikomu neuškodí ho vidět. Pár vtipných scén zde taky najdete. Já určitě. Ve výsledku to zas tak k zahození není. ()

Reklama

Reklama