Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kat žije se svým přítelem v New Yorku a živí se pouličním prodejem nelegálních zbraní a drog. Její inteligence, krása i sebevědomí ji po boku brutálního tyrana rychle opouští. Její přátelé - Vic, Reilly a Liz – jí ale pomohou naplánovat dokonalou pomstu…. Kat (Milla Jovovich) je nádherná a zkažená a její hlad po nebezpečí ji stáhnul až na samé dno. Poté, co ji přítel Velký Al (Angus Macfadyen)- nebezpečný drogový dealer - ze žárlivosti málem zabije, pokusí se Kat vzít svůj život do vlastních rukou. Neváhá využít svých přátel i sexuální přitažlivosti k tomu, aby uskutečnila svůj plán. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Matty 

všechny recenze uživatele

Milla odmítá přijmout fakt, že její herecké možnosti začínají u zabíjení zombíků (Resident Evil) a končí u zabíjení Vietnamců (Ultraviolet), pročež se v tomto kvazi-realistickém pohledu na problematiku domácího násilí nechává mlátit robustním řízkem a z hrdla vyluzuje ušima těžko akceptovatelný zvuk. Celé to trápení (diváka, ne Milly) trvá nějakých sto minut a scény fyzického násilí jsou prokládány scénami násilí duševního, kdy je scénář v nejlepší tradici amerických nezávisláků prošpikován jakože chytrými řečičkami, z nichž bychom si snad měli vyvodit nějaké závěry. Trapas. Ovšem trapas, který má pěkný plakát a (nemá-li zrovna moncla přes půl tváře) sexy protagonistku, takže mu můžu udělit hodnocení předurčené názvem. 45% Zajímavé komentáře: pshimi, Visáč ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Každá postava v tomhle filmu chce šukat s Millou Jovovich. Aby to nebylo zase tak jednotvárný dalo se tam 20 deka všeobecného násilí a 10 deka násilí na ženách. Film blbej jak Topolánkovi výroky. Jedna hvězda za Millu a druhá za její zadek. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je mi zcela jedno, kterak velké přirození má Big Al a jaké sexuální praktiky s ním provozuje. Jenže v první čtvrthodince fuckování jsem se nedozvěděl v podstatě nic jiného, takže jsem to vypnul. Poté jsem však sebral veškerou svou odvahu a vrátil se do bytu plného domácího násilí, přičemž jsem překvapeně zjistil, že někdo jiný má v domácnosti ještě větší koule než Al. Za to taky dávám tu hvězdičku, protože co se týká zábavy, tak i na pohřbech se obvykle pobavím o něco lépe. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Solidní nezávislárna s docela přesvědčivými herci. Ani ty promluvy do kamery mě neštvaly. Jen plakát láká na úplně jiný film... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Fíha... Domácí násilí pojaté v duchu téměř tarantinovském... Velkej matafaka Al má problém. Celý jeho bytí je totiž problém. Velkej moud a ani špetka moudra, tělo kupa masa a mozek moře sraček... Fet, chlast a sex jako náplň života jednoho psychopata... A jak dostat Velkýho Ala? Kat je sice ukázkově blbá čůza, ale taky pěkně vypočítavá mrcha, podobojí, co se sice nejdřív bojí, ale moc dobře ví, že nejlíp si to člověk nakonec stejně vždycky udělá sám. Nebo to aspoň musí vymyslet, když už je všude kolem tolik tý >lásky< , že... ;-) . . . A tenhle filmek je vskutku drsná jízda, i když chvílemi se člověk až musí smát, byť k smíchu na těch věcech není zbla. Otázkou pak je, jestli je to na drama (no...) - byť stylové a značně >nezávislé< - dobře... . . . Tři hvězdičky tedy za onu nepopiratelnou >stylovost< a jedna navíc za (s ohledem na námět a v rámci žánru) ty opravdu vydařené herecké kreace... - - - P.S. ...A taky za to, že konečně jsem se dozvěděl, odkud že se vzali na světě všichni ti Židi! No přece z Bible a Long Islandu... ;-) - - - - - (Poprvé viděno 28.3.2009 na dvd, komentář zde jako jednadvacátý - 29.3.2009) ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Obal se sexy štětkou s bouchačkou a prostříleným názvem RÁŽE 45 sliboval exploatační nářez, ale místo toho na člověka čeká užvaněná nezávislá nuda, kde Mila dostane první facku teprve v půlce filmu (a pak 5 minut řve, že by jí člověk hned vrazil další) a kde padnou celkem jen dva výstřely! A ty otravné promluvy postav do kamery měly být jako vtipné? Ani hypervulgární dialogy tu nefungují tak jako třeba v ZBĚSILÉM ÚTĚKU. Kdyby záleželo na mě, režisér by si u filmu už ani neškrtl. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Za začátku je zde pár dobrých hlášek ("Je to sice Skot, ale chlastá jako Dán."), takže jsem si říkal, že to bude černější komedie, ale pak se to přehoupne do roviny o týrání žen a věčném tématu. Proč ženská, kterou týrá chlap, se ho zastává? Jo, žijem to ve zvláštním světě… Takže za vynikající Millu, (jo, mám pro ni slabost, no a? :-)) dávám vcelku pěkné hodnocení. Víc ani ťuk. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jen si tak trochu bouchnout!! Debutující Gary Lennon jakoby se bál dostat se svojí látkou někam dál, jen ve scénách ryze násilných se projevil jako slušný sadista a nechal sličnou Kat solidně rozcupovat. Jenže zbytek je jen scénáristická nemohoucnost, která ani nedokáže přesvědčit, proč je její láska k buranskému Alovi (Angus Macfadyen – Statečné srdce) tak silná.. Kdysi byli sehranou dvojkou, která drobnými kšefty vydělávala na činže a snila o pláži a spokojeném životě. Jen by Hora„Al“masa nemohl být násilnický hovado, který ještě netuší, jaký poklad/mršku má vlastně doma.. Brzy se totiž vše otočí o třistašedesát stupňů, aby se tu založilo na plán, který ovšem nefunguje.. Inu, shrňme si to následovně. PLUS: Milla Jovovich, místy slušná atmosféra. MÍNUS: Pokus o šokující pointu, veškeré chytré řeči do kamery od všech zúčastněných (nudné plky o životě, které děj nikam neposouvají), snaha podložit problematiku domácího násilí nějakými závěry. ()

petero 

všechny recenze uživatele

100x videné, ničím výnimočné. Čakal som niečo iné nie príbeh o tom ako sa Milla Jovovich chce vymaniť spod tyranie svojho priateľa Angusa Macfadyena malého mafiánika ktorému bohvieprečo zrazu v polke filmu prepne a začne ju biť a tak sa rozhodne našiť naňho búdu, spáva s inými, muži, ženy - lesbické scény (nestojí to za to) až sa jej to nakoniec podarí a tým to hasne. Malé, nezávislé a zbytočné. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Angus Macfadyen a Milla Jovovich jsou typově dokonale sedící. Jinak mě ale film, nutící diváka sežrat fakt, že s titulní hrdinkou touží píchat snad i pouliční lampa, moc neoslovil. Závěr je pitomý. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Dávám tři a to jedině kvůli Jovovich, která tak úlně nenadchla ( 5.element to prostě není ) a která ani nezklamala, jako film samotnej. Začátek je zajímavej, prostředek trošku nuda doplněná násilým a tvrdými slovy, zatímco teprve na konci člověka film zaujme, jak samotnou spletenou zápletkou, tak vyprávěním samotné Jovovich na pláži s tváří sexy andílka. Zajímavé jsou ale i v průběhu filmu její sexy scény, kdy se Milla nebála ukázat své tělo, takže zas tak často od filmu neodcházejte ať ji poznáte více. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film z podsvetia drobných kriminálnikov. Žiadny extra dej, ale nuda tu tiež nieje. Je to celkom zamotané a koniec filmu všetko ukáže. Celkom dobré herecké obsadenie, všetko to zachraňuje hlavne Milla Jovovich a to nemyslím len sex scénami a odhalenými bradavkami ale celkovým dojmom ľahšej ženy. Pochvalu si ale zaslúži aj skvelá rola Angusa Macfadyena a sexica Aisha Tyler. Taký film, o ktorom asi veľa ľudí ani netuší, ale ak máte radi Millu, tak to odporúčam určite. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nejen, že je šerednej jak prdel, on je to i pěknej kretén a Milka dostává svému zkomolenému jménu, že s ním tak dlouho vydržela, přestože se vzávěru filmu ukáže, že úplně nejblbější nebude. Prostě námět na popůlnoční tv program, který se snaží být lepší, než může být. Ono se z takového scénáře opravdu moc vytěžit nedá, jenže Macfadyen je fakt šerednej nesympaťák a pro Sůšu Millu mám takovou slabost, že mě to jejich hašteření se po obrazovce překvapivě docela bavilo a Millino lesbení se + Dorfík ve vedlejší roličce tomu ještě napomohli. 50% PS: To je teď nějaký trend, že má Milla tendenci mluvit v každém svém počinu do kamery? Ráže .45, Vykruťasy, Čtvrtý druh, to jsou kousky, které jsem s ní viděla naposledy a ve všech si nějaký ten proslov na diváka hodila. Což o to, pohled do jejích kukadel je pro mě opravdu hřejivý zážitek, ale v reálu by měl asi větší efekt. Takhle si začínám klepat na čelo a přemýšlím, není-li v tom nějaké "vyšší" sdělení... XD ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jovovich je dobrá herečka, a není divu že se slušně poprala i s postavou Kat, hnusná děvka, která je fakt svině. Ale spíše je obětí. Film je sice dost pomalý a jedná se tam jen "budeš mě milovat, kdykoliv", Příběh je sice úplně jednoduchej ale to je možná ten důvod proč jsem na to s údivem díval. Jediný co si tvůrci mohly odpustit jsou ty kecy tý mámy Ala. Ta mě fakt srala. A za celý film se mi zdálo že Mila s Dorffem vypadaly dobře a hodily se k sobě i v normálním životě. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Lennon si zřejmě myslí, že čím sprostší a násilnější jeho film bude, tím víc bude cool a in. Ale omyl! Pětačtyřicýtka je naprosto obyčejné drama, které není ani cool a už vůbec ne in. A Milla Jovovich mě navíc neskutečně sr..a. Pussynka ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasné. V prvom rade forma, to čumenie do kamery a odvyprávanie myšlienok je totálne amatérske. Po druhé postavy. Ktorá mala byť sympatická. Tá teplá židovka? To je dnes cool kombinácia? Alebo hysterická Milla, čo šuká s každým smradľavým kamionistom, čo nevidel sprchu dva týždne? Celkovo sa to tu hemží chlapmi, čo sú svine, alkáči, kriminálnici a mlátia v jednom kuse ženy. Nehovoriac o tom, že film je replikami strašne vulgárny. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Visáč to teda poriadne prehnal :-) a najmä prifarbil. Tuctová historka o "padlej" holke (v podaní vychrtlej MILLY) a radovom gangstrovi (inak misogynne hovädo) sa utápa v nekonečnej nude a kontroverziu tu ani náznakom nehľadajte. Ja som iba zíval. (19.6.2007) ()

Reklama

Reklama