Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Tarantinově thrilleru Auto zabiják přichází druhý film z projektu Grindhouse. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Jejich dnešní šichta vypadá spíš na funus. Čekárnu zaplavuje dav lidí, jejichž symptomy jsou podezřele shodné: nepřítomný pohled a odpudivé hnisající rány. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. I když bez nohy, Cherry ještě nezatančila svoje poslední číslo. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror. (Palace Pictures)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Skripi

Ja keď počujem meno Tarantino, tak bočím vzad. Ono on je zodpovedný aj za ten onen neslávny Hostel, čo z SR spravil veľký bordelhouse, kde je prostitútka na každom kroku, samí pasáci a inak nič len pustina a divočina. Bravó. Len teraz by sa mal pozrieť na vlastné USA, kde to je bezďák nie len pod každým mostom, ale stany na chodníkoch, ihly a striekačky všade, aj v San Franciscu. Bieda, úpadok, rozvrat. Nech sa páči. A nech si to Tarantino okorení aj tými svojimi žltými a červenými filtrami.

A rodriquez? To je snáď to isté, v tejto brandži si obaja môžu ruky podať. Či už kill bill, pupl fiction, auto zabijak alebo hentoto. To sú všetki extravagantnosti, zvrhlosti, úchylárna a pod. Možno s mariškou a hašišom to lepšie pasuje

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Chtěli byste tento film vidět v kině za 50 Kč? Není problém! Stačí udělat dvě věci: zahlasovat v anketě pro tento film a dostavit se na promítání 18.4. ve 22:00 do kina Nadsklepí v Kroměříži. Projekt Filmjukebox se v kině Nadsklepí opět reinkarnoval a přináší divákům jedinečnou možnost vybrat si film dle svého gusta.

Hlasování na stránkách ZDE -> http://www.filmjukebox.cz/kino/27/kromeriz

Podrobnější info hledejte ZDE -> http://www.dk-kromeriz.cz/2246a-filmjukebox-hororove-kultovky

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

To teda nechápem, čo sa komu na tomto môže páčiť. To bola strašná hovadina, to sa ani dopozerať nedalo... neskutočné voľačo a neskutoční ľudia čo to tu hodnotia ... :/

na příspěvěk reagoval breeder

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mě to taky nepřijde kdovíjaké, ale místama je to dost dobrý - řekl bych že si to hodnocení tak nějak i odpovídá, ale Auto zabiják se mi stejně líbí o moc více.. !

Brano

Brano (hodnocení, recenze)

73 % ??? tak potom ja som asi čudný ked poviem ,že to bola nehorázna kravina najviac ma pobavila ta ženská s tým samopaľom... som rád ,že som si to pretrpel a mám to za sebou a tento film už v živote nechcem vidieť!!!!

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

a jéžiš. kdo koho tady chce o něčem přesvědčit? fajn. Planeta Teror je super zábavný film. stačí??? (mimochodem Strážní loď Sand Pebbles není žádný ártový film, jen je skvěle natočený a postavy mají svůj charakter - to jsem jen chtěl říct... :)) ale máte pravdu, proč mluvit o něčem, čemu nerozumím...

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Je to jako odsuzovat Braindeath: Živí, mrtví nebo Vesmírní Kanibalové. Když to nechápeš, tak to neodsuzuj a hlavně asi nehodnoť. To není rozkaz ale doporučení. Můžem ti tu říct cokoliv a ty nás třeba pošleš do háje. Buď abys nás zkusil naštvat, nebo proto, že si chceš nahonit sebevědomí, nebo fakt proto, že to opravdu nechápeš. Tak hodnoť filmy, který jsi pochopil, ne ? :-D

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Tohle není žádnej artovej film, aby se to rozebíralo do mrtě. Prostě je to jen pro spoustu lidí (nejen pro "odborníky") velmi ZÁBAVNEJ film. Že tobě tenhle styl humoru a akce nesedí, neznamená, že se po letech lidi "umoudří" a tvůj vkus bude bernou mincí pro všechny...
 
Tohle je uhozený způsob uvažování někoho, kdo se ještě nepřenes přes to, že když se mu to nelíbí, tak to neznamená, že se to všem podobně "normálním" lidem taky musí nelíbit....

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Mno, nesrovnávám něco nesrovnatelného, ale film s filmem. Ale nechci někomu brát něco, co považuje za kvalitu a o čem odborníci tvrdí, že to musí být kvalita (když se to dá okecávat a rozebírat až do mrtě, že ano) - klidně si to pouštějte dokolečka až do slizovítého roztrhání těla :)) (sem ale vtipný!) - já si dám raději něco, co není taková NUDA.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Každopádně bych doporučoval těm, co ten film považují za hnus a úchylnost a odpad... si přečíst nějakou odbornější recenzi (třeba na moviezone, v premiere...), tam by vám měli osvětlit, o co v tom filmu jde a proč tam jsou věci takové, jaké jsou.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

dadaft: jsem rád, žes přiznal, že to nechápeš :) a samozřejmě ta tvoje předpověď je úplně mimo... srovnáváš nesrovnatelný filmy + tenhle film už není žádná žhavá novinka, 4 roky už je DOST dlouhá doba na to, aby už se ustálilo určité průměrné hodnocení.
Prostě se smiř s tím, že tenhle film jde mimo tebe, stejně jako se určitě ještě budeš podivovat u spousty jiných filmů, který se ti nebudou líbit, ale přesto tu budou mít slušný hodnocení...

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Miluju morbidní humor. A tenhle film je ho plnej. Mimo to si bere na paškál akční filmy a dělá si z nich srandu. Zbytečně moc krve a podobně. Navíc s porcí dobrých hlášek a skvělou hudbou přímo od Rodrigueze.
Granade: Tím pádem jsem individuum s pohnutým rozumem. Ale co ? Fakt mě to nes..re. Tenhle film ŽERU :-D

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Přiznám se, že moc nechápu. Nechápu, co je na tomhle filmu k chápání. *** A ještě jedna podpoznámka: myslí si někdo snad, že za takových patnáct dvacet let bude hodnocení jiné než prostě čistý odpad!? Že by se tohle mohlo rovnat pro příklad Strážní lodi Sand Pebbles se Stevem McQueenem (to by mohlo mít v současnosti podobná procenta)??? :-))))

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Ještě někdo ten film nechápe? :) A kdo je samozřejmě normální, ti ostatní musí být divný...

Granade

Granade (hodnocení, recenze)

Kromě úvodních  minut go go tanečku od Rose McGowan je to film pro ne uplně normální lidi. Koukl jsem jen ze zvědavosti a zjistil jsem, že mě prostě hnis, krev a lítající končetiny nevzrušujou. Tím ale nechci film hanit pro ty individua s pohnutým rozumem pro který to jistě budou prima orgie.

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

hnůj, sračky, zvratky a nuda - a kinomolové si to cpou do držky a chrochtají blahem. hnus velebnosti.

Saf123

Saf123 (hodnocení, recenze)

Vážně to má byýt strašidelný? :D mě to připadá spíš vtipný jak se hledá noha a ty ,,zombíci,, :D

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Hodnotím tak jak na mě film působí, nic víc, nic míň. Nehraju si ani na objektivního a ani na neim jakýho kritika - film na mě zkrátka působil tříhvězdovým dojmem - má je mít...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

No, bylo to zajímavý a hodně vtipný pokoukání, občas dost nechutný, ale mělo vše ala páni Tarantino & Rodriguez. Přesto toho na mě bylo asi víc než bylo potřeba a tak dávám za hezké 3*.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

To bylo drsné. To byla jízda. Takto dobře neumí nikdo točit. Jasně, není to pro každého, ale mě to zatraceně baví. A Marley Shelton je neuvěřitelně sexy. 4*

UN

UN (hodnocení, recenze)

neviete ci u nas bude dvd so vsetkymi grindhouse dokopy ? aj trailery ?

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

CRYPT : Čekal jsi víc a ani jsi to nepochopil ? Ukázka sebe sama. Nin: Jo to fakt smrdí.

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

hm, cekal jsem od toho sakra vic... Po fantastickem napisu Od rezisera filmu SIN CITY (jeden z nejzabavnejsich filmu co jsem kdy videl) hluboke zklamani. Asi mi smrdi ty dementni zenske role, nechci nijak shazovat zenskou krasu, pritazlivot a okoreneni filmu zenskym puvabem, ale zena jako "rambo" to mi smrdi. Jinak jsem nepochopil ta blondynka s tim synem - sestricka ona byla lesbicka? ze si dopisovala s nejakou buchtou?

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Co ty stale nechapes na tom, ze ten nazov uvedeny v dabingu tu ako alternativny ma byt uvedeny ? Je nesmierne zaujimave, ze ten tvoj poskok, co tu iniciativne maze BRUSIRNU, okamzite nezmazal aj GRINDHOUSE, ktory sa ti tiez nepaci ako si uviedol. Ale proti tomu tu nebojujes. Len proti BRUSIRNE, s ktorou sa nedokazes vyrovnat. A dookola tu vypisujes prispevky, ktore su uz zbytocne, lebo ti tvoju neochvejnu pravdu potvrdil distributor a poskok BRUSIRNU zmazal. Takze nechapem. O co ti ide ? Ja na BRUSIRNE ako alternativnom nazve trvat budem dovtedy, dokial distributor ten nazov z DVD nevymaze a vsetky "chybne" DVD nestiahne z predaja. Viac ti nemam co napisat. Tak si uz daj pohov.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Co stále nechápeš na větě "Grindhouse" je název celého pásma, které se skládá ze dvou filmů a několika falešných trailerů, toto je pouze profil filmu "Planeta Teror". ? A proč si myslíš, že tomu rozumíš víc než někdo, kdo v té distribuční společnosti pracuje?

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

"To, že se v dabingu přeloží (chybně) jeden název z něho nedělá název filmu." - fakt ? Vazne ? A toto je teda dovod preco tu nemoze byt ako dalsia alternativa ? OMFG Co sa tyka tych "dopisov", tak verim, ze nie som sam kto si mysli, ze clovek co ich pisal je diletant. "Oh wait" - ak je toto naozaj reprezentacne vyjadrenie a uroven komunikacie u Palace pictures, tak rovnako nemam co dodat.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Už to nechci rozjíždět, ale můžeš přestat pořád tvrdit, že "název Brusírna si vymyslel distributor"? Máš pro to nějaký důkaz? To, že se v dabingu přeloží (chybně) jeden název z něho nedělá název filmu. Teď už to dokonce můžu tvrdit dle oficiálního vyjádření Palace Pictures (viz ty dopisy, kde se to jasně říká).
oh wait, ty vlastně to budeš svádět na "nekopetentnost" jejich mluvčí, protože jen ty jsi PROHLÉDL, že oni to mysleli jako NÁZEV FILMU, takže budeš to pořád dokola tvrdit jako fakt, i když je to nesmysl.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Az na to, ze nazov BRUSIRNA si vymyslel distributor (a elegantne to prostrednictvom "kompetentnej" pracovnicky poprel). A ak tu niekto doplna nazvy skor ako je film v distribucii, tak to urcite nie je moja robota. OK ?

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Ještě trocha vyjdáření k té kauze:
"ono je to tak, ze CSFD nekdy vymysli nazev jeste driv nez samotny distributor a pak to nekde nekdo zkopiruje a uz si to pak zije vlastnim zivotem.
Podstatne je vsak oficialni je nazev od distributora a to co uvadime na unii filmovych distributoru a ne co uvadi se vsi uctou soukroma webova stranka i kdyz se tvari jako profi databaze..."

To jen pro příští generace, abysme si tu nedělali ostudu.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Já nevím, co ty tady stále řešíš, když i POMO se vyjádřil, že první má být nejznámější název. Princip, že "doplnania nazvov by mal respektovat poradie v akom sa objavili v nasej distribucii" sis vycucal z prstu ty, nic takového tu nikdy neplatilo.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Dadel: Sorry, ale precitaj si diskusiu pri AJTAKOCH. Neviem uz ako by som ti to jasnejsie vysvetlil, ale ak nedokazes pochopit, ze princip doplnania nazvov by mal respektovat poradie v akom sa objavili v nasej distribucii a nie nejake z prsta vycucane pravidlo, ze prvy nazov je ten co je najznamejsi (a podotykam najznamejsi podla teba, lebo neviem ale nevidel som nikde ziadne "referendum" ohladne tejto otazky, vsakze) , tak sance aby si pochopil cokolvek logicke su zbytocne. A nepochybujem o tom, ze teraz vyhlasis nejaku anketu o tomto, aby si mi to dokazal, ale mna uz to fakt nevzrusuje. :-) Dosiahol si svoje, tak neviem co tu stale riesis.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

anderson:Ano, ty jsi nikdy uspokojivě nevysvětlil, proč ti připadá nelogické, že název z celoplošné televize je známější než název z kabelovky, který ani ta kabelovka už léta nepoužívá, a stále opakuješ jen "tenhle název byl první a basta", ale od tebe ani nic jiného čekat nelze

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

S tím nemám překvapivě nic společnýho. Ale od člověka, který může za genocidu ve Rwandě už nic logického či smysluplného nečekám.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Ja som nikdy neobhajoval nezmysly, to je skor vasa parketa páni. Nemylte si nezmyselny distribucny nazov s tym, ze je nezmysel ho tu uvadzat. OK ? Ale od ludi co presadia aby sa na prve miesto dostal nazov, ktory je v postupnosti tunajsej distribucie az druhy, len preto, ze je "najznamejsi" (vid AJTACI) uz nic logicke ci zmysluplne necakam.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Happy end. Anderson je sice přesvědčený, že Palace Pictures to tak pojmenovalo, i když samo říká že ne, ale je ochotný to teda smazat, když se ale budou mazat i jiné nesmysly (které kdysi sám obhajoval).

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Dadel: Vies to je ten rozdiel medzi nami, okrem ineho, ja tu nebudem nieco mazat len kvoli tomu, ze si to tu vycucal z prsta nejaky "odbornik", zato ty alebo nejaky tvoj poskok zacal BRUSIRNU mazat okamzite ako sa ti uracilo vyslovit nazor, ze je to nevhodne. Viac nemam co dodat. --- Snad este preda len nieco "kolegovi" k tomu priposratiu alebo ako to napisal, to hadam ani nemyslis vazne. Alebo uz spisujete peticiu aby mi POMO prava odobral ? Hmmm, mam si ist poplakat doma do vankúša ? :-)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

anderson: Ty přece nikoho prosit nemusíš. Jakkoli je to absurdní, POMO v tebe vložil důvěru, takže to slovo můžeš smazat sám.
 
nin: Dík za ty maily, teď už snad bude klid:)

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Ja GRINDHOUSE mazat nebudem, nakolko za tym nazorom co si mi odcitoval si stojim. Rovnako ako stale budem dookola omielat, ze tu ma byt aj BRUSIRNA. --- Ale odpoved z PALACE PICTURES je jasna, takze pokial tu nebude BRUSIRNA tak poprosim zmazat aj GRINDHOUSE. Co sa tyka tej slepoty, to si vystihol, to je moja chyba, priznavam. --- Mily NIN, som rad, ze ani ja uz s tebou nebudem nuteny komunikovat, nakolko tvoja odpoved je hodna tvojho intelektu. Apropo Jirasek nie som, ale ani dement, ktory nevie zlozit suvislu a zmysluplnu vetu. Cize to, ze si so stylom tej odpovede a jej vysokou odbornou hodnotou spokojny, ma teraz uz vobec neprekvapuje.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Narovinu - Strašně mě štveš svým šíleným chováním (a ne, nebudu ti vysvětlovat jaký), proto už chci komunikaci s tebou omezit na minimum. Navíc na tvý stupidní příspěvky dokáže reagovat kdokoliv jiný a mnoho z nich určitě mnohem výstižněji a věcněji.

Takže jenom stručně - Jsi debil. Místo abys sklopil zrak a přestal tu vykřikovat a urážet na všechny strany... Tak dál vykřikuješ a urážíš na všechny strany, neuvěřitelný.

"A aku chybu mas na mysli ? Myslis tu, ze tvrdim stale dokola ze v dabingu je nazov BRUSIRNA o com evidentne kompetentna pani z Palace" - Ty seš takovej kokot. Co třeba to, že tu dokola tvrdíš, že to je oficiální regulérní distribuční název? Což není. Což ti jasně právě řekla ta "nekompententní paní", ale ty si to pořád ve svým mozečku nedokážeš přiznat a radši se budeš otírat o její... slovosled? Zrovna ty? Ty taky nejsi zrovna Alois Jirásek, jen tak mezi náma. Možná jí tam pár čárek chybí, ale však taky odpovídala sakra rychle a především mně je její mejl (narozdíl od tvých výplodů) naprosto srozumitelný...

A co se týká toho, jestli tu má/nemá být "Grindhouse" už se snad DADEL jasně vyjádřil - nemá. Resp. teď už ve slovenštině asi jo, když to tam Markýza mrdla (nedivil bych se kdyby kvůli zdejšímu názvu na CSFD, btw). Jako s tím Blade Runnerem sem taháš věci, který nemají s tím nic společnýho (resp. nemají společnýho nic se mnou a Dadelem a stejně je sem furt podstrkuješ, aby sis něco dokázal... v tomhle případě je to klasická finta "No dobře, posral jsem se, ale ty ses přece taky posral, ne? Jenže hnědej flek na kalhotech tu máš jenom ty.)

P.S. Omlouvám se za výrazy, ale on má neskutečnej dar mě svejma příspěvkama naštvat.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

pokial nie som slepy, tak tu aj na IMDb to sucastou nazvu je

Asi slepý jseš: www.imdb.com/title/tt1077258/

tak poprosim aby okamzite bolo z ceskych nazvov zmazane slovo GRINDHOUSE pretoze v nasej distribucii, ako nam to slecna pekne a jasne vysvetlila sa filmy hrali samostatne a nie ako pasmo.

Možná si vzpomínáš, že na toto jsem tu také poukazoval dne 25.12.2009 v 15:52, na což jsi mi odpověděl, cituji: Takze dokonca aj GRINDHOUSE je podla teba prebytocny ? Paneboze, nemam slova. Rodriguez s Tarantinom su proste oproti tebe amateri., konec citátu. Takže jsem rád, že jsi konečně změnil názor. Jestli chceš, tak Grindhouse z českého názvu smaž, problém s tím mít nebudu.

Související novinky

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Conan Nezfilmovatelný?

Conan Nezfilmovatelný?

01.07.2007

Třetí návrat svalnatého barbarského šermíře se pořád dokola propírá už dobrých sedm let. Nejdříve se o vzkříšení fantasy hrdiny snažil sám John Milius, režisér uctívaného i zatracovaného Barbara… (více)

Hříšní lidé města temného

Hříšní lidé města temného

09.04.2007

Hororové kombo Grindhouse je připravené na start a Robert Rodriguez se může konečně pustit do dlouho slibovaného Sin City 2. Premiéra byla původně plánovaná už na léto 2006, ale z rychlovky, kterou… (více)

Robert Rodriguez Competition

Robert Rodriguez Competition

12.03.2007

Někteří jedinci se sice ještě nestihli zpamatovat z toho, že v evropských zemích nebude Grind House uveden jako dvoufilm, ale tvůrci jim to chtějí řádně vynahradit - Quentin Tarantino plánuje… (více)

Reklama

Reklama