Efekt nohy s kulometem byl dosažen tak, že Rose McGowan chodila se zafixovanou nohou, aby ji měla strnulou. Navíc ji měla omotanou zelenou nebo šedou bandáží.
(HappySmile)
Cherry Darling (Rose McGowan) místo protézy dolní končetiny používá americkou útočnou pušku Armalite M16 ráže 5,56 mm s 40 mm granátometem M203. Ve filmu střílí plně automaticky, ale ve skutečnosti tento model pušky střílí jen dávkou po 3 nábojích nebo jednotlivou ranou.
(c.tucker)
Režisér Robert Rodriguez obsadil herečku Rose McGowan (Cherry Darling) do Planéty teror čisto kvôli tomu, aby naštval Harveyho Weinsteina, ktorý ju sexuálne obťažoval a zničil jej kariéru. Harvey na oplátku finančne pochoval celý Grindhouse.
(classic)
Subjektiv
Velmi rád bych řekl, že Rodriguez povýšil brak na umění, ale opak je pravdou, on ponížil umění na brak. Příběh je naprosto zhovadilý a pan režisér se od tohoto faktu snaží odvrátit pozornost nadsazenými přestřelkami, drsňáckým chováním postav, výbuchy, cákanci krve, slizem, říznou hudbou a podobnými formálními hrátkami. V mém případě se mu to ovšem dařilo jen asi prvních pár minut a pak zase až posledních pár minut. Dá se namítnout, že Rodriguez stvořil přesně to, co chtěl - podřadné béčko oblečené do velmi zručně ušité nablýskané áčkové róby. Dá se ale i namítnout to, že s jeho talentem je odsouzeníhodné již to, že právě tohle chtěl.(2.9.2007)
igi B.
Jen taková jedna škaredá, opravdu škaredá středa patnáctého kteréhosi roku kdesi u Austinu v Texasu, mistrem R.R. řádně pojednaná v žánrové parodii (d.m.s.n. tedy než o nějakou zde v komentářích zmiňovanou >poctu< jde spíše o parodii) plné bizarních fórků v boji s chemickými mutanty a hře o nejlepší soc (čili máčku po našem) ke grilovanému masu, jejíž tajemství nakonec spočívá v nechtěném přidání lidské krve a je jak jinak než odnešeno do hrobu... ;o] . . . Zábavně drsné a i bez přidání >hloubky< chutné a rychle stravitelné >maso< , grilované jak jinak než na 120! (stupňů i procent... %-) . . . A víc už není třeba tuhle oddechovku okecávat - jak říkám, nehledejte v tom žádnou hloubku a raději si vychutnejte ty koule - doslova... Dobrou chuť! '-P - - - - - (Poprvé viděno kdysi v čase čerstvé distribuce na dvd /s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/, hodnocení 26.9.2011 po dalším vychutnaném repete 12774., komentář zde jako osmistýčtyřicátý - 26.9.2011)(26.9.2011)
Fr
Dneska je vyjímečnej den !!! R.Rodriguez má s podobným žánrem bohaté zkušenosti . A myslím, že se svého úkolu zhostil s daleko lepším výsledkem, než Q.Tarantino… PŘÍBĚH:***** na zombíkách moc neulítávám, ale tohle je veselý! Na nic si to nehraje (ani nemůže), což poznáte velmi brzy. Výborná muzika, žádný keci – jde se na věc. Akce a černej humor. To já můžu!/ HUMOR:**** parodie na všechny způsoby funguje výborně!/ AKCE:**** tý je tu požehnaně. Jen samotná ,,upoutávka“ na MAČETU je super! Doufám, že ji natočí!!!! Prosííím… / NAPĚTÍ:*** tady jsem na vážkách, ale kolikrát je to pěknej HUMUS!... Tak co? Budete jen koukat, nebo budete i jíst?(24.2.2008)
Mertax
Tohle byl Teror na moji bránici. Když se Bruce zeptal: Where´s the shit? Smála sem se, že to musela slyšet celá Planeta. Sayid z Lost se konečně začíná prosazovat i jinde. Měla sem se spíš podívat na původní verzi, ne na SE- poněvadž se to místy táhlo. Jo a taky doufám, že se po tomle zážitku nebude bát jít ke kožnímu, protože kdo ví, co za sliz se může vyklubovat třeba ze zdánlivě nevinného oparu. A mimochodem- to by člověk neřekl, jak vhod může přijít dětská motorka..(21.10.2007)
Bluntman
Humanity's last hope... Rests on a high power machine gun. Planet Terror dává upomenout na doby, v nichž Rodriguez točil ještě filmy jako Od soumtraku do úsvitu, protože atmosféra carpenterovek a romerovek je zde vystihnuta naprosto bezchybně, s příměsí Fulciho. Dokonce ani nevadí, že tahle změt neuvěřitelně zábavných, protože zvrhlých nápadů a hlášek převážně na jedno použití, jimž ale nechybí údernost, nedrží vůbec pohromadě a sledujeme celou dobu neorganizovaný chaos (protože to je ke zvolenému formáty Grindhouse vhodné - na rozdíl od takového Tenkrát v Mexiku). Dodatečné poškozování kopie je naprosto zbytečné, přehnané a kazí jinak zážitek ze zábavné jízdy, oznámení o missing real má stejný efekt - vytrhne z jinak velice žhavé scény, i když je jeho zařazení opravdu vtipné. Je nutné pochválit sebevykrádačskou hudbu, která se ke Grindhouse hodí víc než k Sin City a která dodává filmu drajv, spoustu intertextuálních narážek a coolo napsané postavy (Rose McGowan a Freddy Rodriguez především), jenom prostě... takhle ty staré filmy nikdy nevypadaly. Ale nepopírám, že pubertální eklektizmus Rodriguezovi vlastní našel v Planet Terror to správné využití a vyžití...(21.4.2007)