Reklama

Reklama

The King

  • Velká Británie The King
Trailer

Obsahy(1)

Mladík jménem Elvis, který byl nedávno propuštěn z námořnictva, našel svého biologického otce, kterého doposud neznal. Otec ale nově nalezeného syna nechce znát. Elvis tedy svede jeho dceru, která s ním i následně otěhotní. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

cab 

všechny recenze uživatele

Prijezd Elvise (Gael Garcia Bernal) do texaskeho mestecka ma prosty ucel: vypatrat sveho otce. Kdyz ho nachazi, jeho nova rodina citajic nevlastni sestru a bratra je nablizku, tim padem otec da mladikovi vizitku a vysvetleni, ze si promluvi, az mu zavola. To nikdy neudela a misto toho zacne svadet nevlastni sestru, ktera se do nej zblazni nevedomka jeho pribuzenstvi a dokonce prenese pres srdce otehotneni i zavrazdeni jejiho bratra. Nasledujici sled udalosti je z meho osobniho pohledu mnohdy nelogicky a nebyl jsem schopen vypozorovat duvody pocinani hlavniho hrdiny a otevreny konec s ktereho si divak muze domyslet, cokoliv se mu hodi, mi jednoduse nesedl. Tez poslani, ktere nam chtel reziser a scenarista dorucit je mi nejasne. Na zaver chci poznamenat, ze postavy toho moc nenamluvi a film neni urcen pro masy, ale jen pro urcitou skupiny, ktere se pokusi nalezt neco, co mne se nepodarilo. 40% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Film s velmi zajímavým příběhem a občas i napjatou atmosférou, který ale bohužel ztroskotává na neprokreslenosti hlavní postavy a její dosti nelogickém jednání, pro které se nám nedostane žádného odůvodnění. Je třeba ale pochválit herecké výkony všech zůčastněných. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Na filmovém festivalu v Cannes roku 2005 byl snímek promítán v sekci Un Certain Regard. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Texas. (Terva)

Reklama

Reklama