Reklama

Reklama

Naui gyeolhon wonjeonggi

  • Jižní Korea 나의 결혼원정기 (více)

Obsahy(1)

Hong Man Taekovi je 38 let, a přitom je stále svobodný. Není to ani tak tím, že je pouze chudý farmář v malé vesnici, který žije u své matky. Je to proto, že je extrémně stydlivý, dokonce do té míry, že se na ženu nedokáže ani podívat, natož s ní promluvit. Jenže Man Taekův dědeček ví, že tu nebude navždy a přitom by chtěl vnukovi najít ženu, která by mu dala pravnoučata. Inspiruje se proto u svého souseda, a přesvědčí Man Taeka, že by se po nevěstě měl podívat v dalekém Uzbekistánu, kde žijí potomci korejských emigrantů, kteří by se rádi vrátili do nyní podstatně bohatší vlasti. (Sykon)

(více)

Recenze (6)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Většina filmu se odehrává v Uzbekistánu. První polovina je celkem průměrně zábavná, ve druhé polovině nám film začíná hrát na dramatickou strunu. Ale I přes závážná témata, který film ukazuje v druhé polovině, to byla nuda. 2 hodiny bylo prostě moc. A tento mix se Korejcům podle mého nepovedl. Je to podprůměr. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Začátek dost ujetý, střed nepříliš zábavný, závěr celkem povedený, ale 2h bylo na celý film fakt příliš. S daným tématem by se dalo pracovat celkem solidně, ale všechny ty seznamovací okolnosti nesplnily má očekávání, teprve když se rozvinul vztah mezi hlavním hrdinou a jeho tlumočnicí, začalo to být alespoň trochu zábavné a dojemné - ostatně kdo by se nezamiloval do Soo-ae že...:-) ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

I pres to, ze se Wedding Campaign nejen na prvni pohled tvari jako prihloupla komedie jen vsazejici na pro Korejce atraktivni prostredi Uzbekistanu, zhruba v polovine se lame do lehkeho dramatu dotykajiciho se citliveho a aktualniho tematu vyvozu bileho masa do ciziny pod zaminkou vdavek, se kterymi ziskava i tamni obcanstvi. Nebyt zanroveho mixu, ktery posouva film do temnejsich stinu, byl by jen soucasti objemneho sedeho prumeru, k nemuz se sympatie vetsiny neupiraji z mnoha pochopitelnych a logickych aspektu. Diky sve 'hlubsi', i kdyz nedotahnute a chatrnejsi, myslence jeste pribarvene krehkou problematikou sveta za neprodysne uzavrenymi hranicemi KLDR, se stavi do pozice, ze ktere preci jen ma co nabidnout, otazkou jen je, nakolik je clovek ochoten privirat oci.. 70%. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem si nebyl jistý, co se z tohoto filmu vyvine, ale od příjezdu do Uzbekistánu bylo jasno. Alespoň jsem si to myslel, abych byl příjemně překvapen překonáním svých nízkých očekávání. Není to totiž tak trapné, ujeté nebo patetické, jak jsem čekal od filmu "vidlák si hledá zahraniční nevěstu". Naopak je to poměrně uvěřitelné a mile sympatické. Jak už tu bylo v komentářích řečeno, překvapily odkazy na vážnější témata, byť zůstaly jen v náznacích (pro celistvost děje spíše plus). Řekl bych lepší průměr. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama