Reklama

Reklama

Místo v životě

(seriál)
Rodinný
Česko, (2006–2008), 26 h 40 min (Minutáž: 51–56 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Martinu Lukešovou (Barbora Siedlová) a jejího přítele Jana Kadlece (Ondřej Vetchý) potkáváme ve chvíli, kdy se Martina dozvídá, že je těhotná. Rozhodnou se po delší době opět vrátit do Žďáru oznámit novinu rodičům Martiny Lukešovým (Simona Stašová a Miroslav Táborský), ale stane se neočekávaná věc V prvním díle se poprvé potkáváme s novými hrdiny. Místostarostka Petra Janatová (Anna Šišková) musí řešit složitý úkol s obyvateli satelitního městečka. Současně netuší, že její manžel advokát Janata (Jan Hrušínský) má milenku a už vůbec nepředpokládá, že by se s ní mohl rozejít. Dalším novým hrdinou je otec novináře Kadlece (Luděk Munzar). Vedle hlavních postav se můžeme těšit i na další oblíbené tváře - protřelého podnikatele Václava Rokytu (Tomáše Hanáka), jeho ženu (Petru Jungmanová), svérázného policistu Šrédra (Bohumil Klepl) či starostu Tichotu (Jaromír Dulava). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nezapírám, že mám rád seriály. Pokud vezmu tenhle kousek konkrétně, vadila mi forma, ale v každém díle se našla minimálně jedna věc (třeba dialog, nebo dílčí zápletka), která mě přinutila zůstat na těch tří "zarputilých" hvězdičkách. Nevím, zda to bylo kvůli tomu, že i v druhé řadě mají částečně "prsty" pánové Dobeš a Kopřiva, každpoádně je to fakt. A pokud si někdo myslí, že určití lidé nemají vkus jen z toho důvodu, že každé televizní věci nedají odpad!, je to už jen jejich problém... ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně mi vadila ta kmitavá, dost hnusně kmitavá kamera, takže nějak jsem si přetrpěl chvíli sledování tohoto seriálu, abych s čistým svědomím ohodnotil fakt, který by se mi ani po shlédnutí deseti dílů nezměnil. Možná že když seriál byl na jedničce, oplýval kvalitou, jenže když se ho chopila Nova, zažil krach. Ale to je normální. Čehokoliv se Nova chytne, většinou u diváků rupne, buď, nebo si ho lidé dost zamilují a já se nestačím divit. Jeden seriál lepši než druhý. Tahá akorát k sobě herce, občas dost nemožné herce, snažící se o to, rozbouřit mezi diváky třetí světovou nebo si to doopravdy nedokážu představit. Jako obvykle, rodinný seriál, u kterého se já prostě bavit nebudu. A just ne! (0/10) ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Chlumský?Chlumský!Tohohle epileptika už ke kameře prosím nepouštět To co předvádí s kamerou, nasvícením, mikrofonem(ano, více jak jednou jsem si ho všiml) je neskutečný výkon amatéra. Nuže, to byla režie a kamera.Nyní k dalším složkám(checht!).Herci přehrávají(slabé slovo) - drsný advokát, nemocná maminka, investigativní reportér - všichni hledají Místo v životě s takovým nasazením až je mi z toho šoufl.Hudba - jsem příšerný hudebník(neumím ani noty) a tohle opravdu zní jakoby mi někdo dal zakázku napsat operu.Zkrátka Pavlíček necítí vůbec potřebu aby hudba odpovídala tomu co se děje na scéně.Stále stejně podmáznuté ať už u dialogu dvou lidí, soulože(druhé checht) nebo u rvačky.Scénář.Do stejné kategorie žvástů, výžbleptů a chujovin jako Rodinná pouta, Ordinace z růžové pagodě, Redakce, Ulice ...Teď se koukám - vyjmenoval jsem všechny aktuální seriály...To o něčem vypovídá. ()

TheMaker odpad!

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::: Nuda, nuda, nuda a špatné herecké výkony, scénař taky stojí za prd. Dal bych aspoň hvězdičku, ale na to, že je to jako pokračování Místo nahoře, tak je to totální píč..... Hodně mne mrzí, co z tohodle provedli. Místo nahoře byla sranda, prostě zábava, ale tohle ????.........nic..... ::::::::::::::::::::::::: ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Všechno, čemu se Místo nahoře úspěšně vyhýbalo, přineslo Místo v životě. Příběh bez náboje, nulové vedlejší postavy a celkově nic než nastavovanou kaši. Chlumského vizuál je navíc maximálně k smíchu. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Oproti Ošklivce Katce, kterou momentálně Jiří Chlumský tvoří na Primě, je tohle prvotřídní podívaná, ale jinak jen slabý průměr v české seriálové tvorbě...... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jojo, hlavně si najít to místo v novoprímáckém pšoukbyznysu... Fuj, vy hovězdičky šašského nebe... Hádejte, proč už si nikdy nezahrajete v nějakém opravdu dobrém, zásadním a nezapomenutelném (alespoň) českém filmu? - - - P.S. Volná diskuze - cituji - igi B. 16.04.2008 20:25 "Tý vado, nedívali jste se teď na začátek konce "Místa v životě"? Akční thriller ala Nova. To byla zase prcina , hlavně ty hučáky hořáky. Navíc teda - nikdy jsem netušil, že Lábus je tak neskutečně topornej herec. Dycinky jen dělá blbečka nabo nějaký ty estrády... No sračka na eNovou... :-( . . . Přepínám... ;-)" - konec citace... - - - P.P.S. A co dál čudláci? ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem těm komentářům kamery věřit, tak jsem sebral sílu a kouknul se... No, po deseti minutách jsem to vzdal, z toho bolí oči jak z výkonu našich hokejistů v Turíně. Ale možná je to záměr, lidi se na to vlastně nebudou pořádně dívat, jen občas mrknou, takže tam tvůrci můžou dát jakoukoli kravinu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než první řada, ale oproti většině současné české seriálové produkce to ušlo a taky tu aspoň hrají skuteční herci a ne jednotlivými televizemi objevení a vypiplaní nýmandi. Kameraman se zřejmě moc díval na "24 HODIN" a zapomněl, že netočí akční seriál. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Možná šlo tvůrcům o příběh, možnájim šlo o ukázku, že Češi nejsou debilové a umějí taky točit netradičně. Ta akční kamera byla tak blbá a protivná, že jsem odvracel zrak a nechal si to vyprávět, tedy alepsoň do té doby, než došlo na to, že jsme asi fakt debilové. Tento seríál si místo v mém životě nenašel. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Marek Dobeš a Štěpán Kopřiva napsali scénář, který dokáže jak pobavit, tak i rozbrečet. Plno smutných scén a plno scén zábavných, ale to co mě při sledování Místa v životě opravdu dostalo byl odkaz na jejich celovečerní debut Choking Hazard, ano je to tak, myslím tu noc strávenou v motelu Halali, to se jim opravdu povedlo. Jinak celkově vzato se jedná o další průměrný novácký seriál s pěkným obrazem, ale mizernou režií. Plující kamera do tohoto seriálu totiž opravdu nepatří. Pokud ovšem budou scénáristé stále tak zábavní, možná má nějakou tu šanci udržet se... ()

Nikon 

všechny recenze uživatele

Změna realizačního týmu (oproti původnímu výbornému) seriálu velmi prospěla ..... je to líp napsané, krásná kamera, skvělá režie, je to víc akční, blíž masám ... a o to nám všem na NOVĚ jde ... bravo ! :( ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Původní seriál ušel, tohle je děs s dementní kamerou a Barbora Seidlová je mega nevýrazná. Jinak ostatní herci docela hrajou, ale nestačí to. ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Režisér má zřejmě rád Triera a jeho kameru...neměl ji ale dávat do rukou člověku předem zasaženého parkinsonem... ()

Reklama

Reklama