Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jezeře Manitoc ve Wiscosinu se neznámo proč ztratilo několik lidí, což přiláká pozornost bratrů. Na policejní stanici se bratři seznámí s dcerou místního šerifa Andreou Barr. Díky tomu bratři zjistí, že její manžel zmizel v jezeře také, a proto její syn Lucas od jeho smrti nemluví. Lucas Deanovi namaluje obrázek, na kterém je dům, ve kterém zemřela další oběť. Lucas Deanovi namaluje další obrázek na kterém je další dům. Když ho bratři navštíví, odhalí spojitost mezi rodinou Barrovou a Carltonovou. Bratři to chtějí říct Andree, jenže když přijedou k ní domů, démon ji chce zabít. Bratři ji zachrání. Dalšího rána je Lucas zavede na místo, kde se dozví, jak to všechno vlastně bylo. (Varan)

(více)

Recenze (7)

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další populární duchařský námět, u nějž mi zpočátku hned na mysli vytanulo Crystal Lake a Friday 13th. Později se  tu vydáváme odlišnou cestou a na maniaka s hokejovou maskou samozřejmě nedojde, nicméně po hororové stránce funkční a zdařilá epizoda. Vodní útoky báječné, finále očekávané, ale povedené. Čtyři bublinky na hladinu stoupají. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: V malom jazere vo Wisconsine záhadne miznú utopené telá v jazere. Naša dvojica je na stope duchovi pomsty. Prevedenie: Veľmi dobre gradovaná časť s priam až detektívnou zápletkou a prekvapivým príbehovým zvratom na koniec. Dobre sa na to pozeralo a po dvoch predchádzajúcich častiach konečne niečo od čoho sa mi len ťažko odtrhávalo pohľad. 90% ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zábavný díl o malým mrtvým klukovi, který rád topí lidi v jezeře. Celým dílem prochází slušná atmosféra a Dean je prostě kdyby jste to nevěděli borec. Tohle mě vážně baví. ()

Reklama

Reklama