Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě domu se jeden z dělníků propadne do země a následně je zabit brouky. Při prohledání díry, kam dělník spadl, bratři nacházejí pouze pár brouků. Během vyšetřování Dean zjistí, že se v místní čtvrti koná grilovačka pro nové sousedy, proto se tam bratři vetřou (jakože si chtějí koupit dům v té čtvrti). Bratři odhalí, že syn projektanta stavby Matt se zajímá o hmyz (brouky). Toho večera zemře Lynda, prodejce domů, se kterou se bratři seznámili na párty. Sam a Dean si promluví o vraždách s Mattem, který jim ukáže oblíbené místo hmyzu, kde bratři najdou lebku, která patřila indiánovi. To bratry zavede k indiánovi Joe Bílý strom, který bratrům řekne, že místo, kde se staví, je prokleté místo – kde zemře každý běloch za 6 dní. Protože je to 6 dní od smrti Lyndy, bratři se vydají k Mattovi – varovat ho, ale hmyz napadl jejich dům. Bratři musí zasáhnout, než budou rozežráni hmyzem. (Varan)

(více)

Recenze (7)

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmyz v akci a zdařilý odkaz na všechny podobné animální horory. "Co budeme dělat? Zlomíme kletbu?" - "Na to zapomeň, musíme přežít do rána a pak to přejde"  Až s postupem času se z Winchesterových stali mnohem větší kabrňáci a zlobijci, tady je to ještě spíš survival. Čtyři broučci lezou do ucha. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Winchestrovci sa musia popasovať s Indiánskou kliatbou, ktorá demoluje chrobákmi blízky developerský projekt. Prevedenie: Pre mňa absolútne nezaujímavá Indiánska legenda, ktorá sa dala prekonať jednoduchým prečkaním apokalypsy v dome počas jednej noci, čo zas povedzme si nie je až taká výzva. Zatiaľ najnudnejší diel. 45% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tiež si nepamätám, o čom to bolo, pre mňa by to mohla byť celá hodina čiernej obrazovky a aj tak by som to hodnotil 10/10, pretože by to bolo stokrát lepšie ako čo i len jedna minúta Carry On. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch slabších dílů první série, ale v porovnání s některými díly z posledních sérií nadprůměrná podívaná. Stará indiánská kletba v podobě mstící se přírody v akci a pro lidi to nevypadá vážně dobře. Pohodová podívaná. ()

Reklama

Reklama