Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dean hledá další místa, kde se odehrávají nadpřirozené jevy, zatímco bratr Sam si maluje a jakousi náhodou namaluje strom, který stojí u jejich bývalého domu v Lawrence v Kansasu. Dean a Sam tam jedou, jelikož jedno z dalších vodítek k domu je sen se ženou a její dcerou, která v domě vidí hořící postavu... (Varan)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Dad? I know I've left you messages before. I don't even know if you get 'em... But, I'm with Sam. And we're in Lawrence, and there's something in our old house. I don't know if it's the thing that killed mom or not. But, I don't know what to do... So whatever you're doing, if you could get here... Please. I need your help Dad. " ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sam má nočné mory a presvedčí Deana aby sa vrátili domov lebo má predtuchu, že na nových majiteľov v dome číha zlo. Spoja sily s miestnou vešticou, ktorá im pomôže toto zlo poraziť. Nepodarilo by sa im to ale bez pomoci ducha ich matky. Prevedenie: Konečne sa príbeh niekam posúva a nestagnuje. Popravde po debilnej časti s chrobákmi musela prsť nijaká pecka inak by to väčšina divákov asi zabalila. Za mňa veľmi podarená časť. 91% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sam má nočnú moru s obyvateľmi svojho bývalého domu v Lawrence a presvedčí Deana, aby odišiel do Kansasu. Stretnú Jenny (Kristin Richardsonová), ktorá sa práve presťahovala z Wichity a rozpráva im o čudných zvukoch v dome, a jej dcéru, ktorá rozpráva o horiacom tvorovi v skrini vo svojej izbe. Dean a Sam privedú starého otcovho priateľa média Missouriho Moseleyho (Loretta Devine) a spolu s duchom Mary Winchesterovej bojujú proti zlému poltergeistovi. "Domov" je do tejto chvíle najstrašidelnejšia epizóda seriálu Supernatural so skvelým príbehom o strašidelnom dome. Ďalej, fascinujúci záver tejto epizódy, ktorú si musíte pozrieť, zvyšuje záhadu okolo zmiznutia Johna Winchestera. Môj hlas je desať. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní dějová linie přichází na scénu, byť se zatím dozvíme  docela velké prd. Nicméně návštěva u Winchesterových doma, kočkování s agresivními poltergeisty a rodinné setkání jiného druhu rozhodně stojí za pozornost. Schválně, jestli někdo ty duchy spočítal, já říkám čtyři. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Opica, ktorá bije do činelov, je odkazom na krátky príbeh „The Monkey“ od Stephena Kinga, ktorá bola prvýkrát publikovaná v roku 1980 v časopise Gallery Magazine a neskôr uvedená v knihe „Skeleton Crew“ (1985). (Pat.Ko)
  • Toto je prvá epizóda, v ktorej nikto nezomrel. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama