Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dean hledá další místa, kde se odehrávají nadpřirozené jevy, zatímco bratr Sam si maluje a jakousi náhodou namaluje strom, který stojí u jejich bývalého domu v Lawrence v Kansasu. Dean a Sam tam jedou, jelikož jedno z dalších vodítek k domu je sen se ženou a její dcerou, která v domě vidí hořící postavu... (Varan)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Dad? I know I've left you messages before. I don't even know if you get 'em... But, I'm with Sam. And we're in Lawrence, and there's something in our old house. I don't know if it's the thing that killed mom or not. But, I don't know what to do... So whatever you're doing, if you could get here... Please. I need your help Dad. " ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní dějová linie přichází na scénu, byť se zatím dozvíme  docela velké prd. Nicméně návštěva u Winchesterových doma, kočkování s agresivními poltergeisty a rodinné setkání jiného druhu rozhodně stojí za pozornost. Schválně, jestli někdo ty duchy spočítal, já říkám čtyři. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sam má nočnú moru s obyvateľmi svojho bývalého domu v Lawrence a presvedčí Deana, aby odišiel do Kansasu. Stretnú Jenny (Kristin Richardsonová), ktorá sa práve presťahovala z Wichity a rozpráva im o čudných zvukoch v dome, a jej dcéru, ktorá rozpráva o horiacom tvorovi v skrini vo svojej izbe. Dean a Sam privedú starého otcovho priateľa média Missouriho Moseleyho (Loretta Devine) a spolu s duchom Mary Winchesterovej bojujú proti zlému poltergeistovi. "Domov" je do tejto chvíle najstrašidelnejšia epizóda seriálu Supernatural so skvelým príbehom o strašidelnom dome. Ďalej, fascinujúci záver tejto epizódy, ktorú si musíte pozrieť, zvyšuje záhadu okolo zmiznutia Johna Winchestera. Môj hlas je desať. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sam má nočné mory a presvedčí Deana aby sa vrátili domov lebo má predtuchu, že na nových majiteľov v dome číha zlo. Spoja sily s miestnou vešticou, ktorá im pomôže toto zlo poraziť. Nepodarilo by sa im to ale bez pomoci ducha ich matky. Prevedenie: Konečne sa príbeh niekam posúva a nestagnuje. Popravde po debilnej časti s chrobákmi musela prsť nijaká pecka inak by to väčšina divákov asi zabalila. Za mňa veľmi podarená časť. 91% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Toto je prvá epizóda, ktorá výslovne uvádza, že Sam (Jared Padalecki) má nejaké psychické schopnosti. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo v seriáli účinkujú predovšetkým kanadskí herci, Jenny, ktorá žila v Kansase, stvárnila Kristin Richardson, ktorá sa v skutočnosti narodila v Kansase. (Pat.Ko)
  • Toto je prvá epizóda, v ktorej nikto nezomrel. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama