Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě Rockford ve státě Illinois se nachází léčebna, ze které lidé vychází smyslů zbavení. Dva policisté jdou do léčebny kvůli hlášení, že je někdo v budově. Léčebna se zdá opuštěná a bez známek života, ale jeden z policistů se ještě té noci změní. Dean a Sam vyrážejí. (Varan)

Recenze (6)

Karbos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z TOP dílů celé první série. Pořádně hutná atmosféra i prostředí po skoro celou dobu dílu :) Jen kdyby se už jako zkušení lovci všeho nadpřirozeného, furt tak překvapivě nedivili zhasínajícím a problikávajícím baterkám, zejména na místech, kam lezou právě proto že ví, že tam na je něco nadpřirozeného čeká :) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není lepší prostředí pro horror než je blázinec a tam se právě odehrává děj tohoto dílu a je nutno podotknout, že je využito dokonale. Nacpat do chátrajícího blázince plno duchů a poslat tam bratry, tak to prostě nemůže dopadnout jinak než skvěle. Neskutečně atmosférický díl nacpaný akcí. Tohle se vážně povedlo. Hned po Muži s hákem a Krvavé Marry nejlepší díl. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: V meste Rockford leží starí blázinec a jeho južné krídlo bolo ešte donedávna uzamknuté. Teraz je otvorené a tak tu máme prácičku pre bratov Winchestrovcov, ktorý sú na stope bláznivého doktora. Prevedenie: Diel, ktorý má asi najlepšiu atmosféru od začiatku prvej série. Dosť dobré lakačky a celkom dobre zvládnuté aj kostýmy a efekty. Za mňa Ďalší plný počet a hor sa na ďalšiu časť. 92% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ó la lá! Vražedná terapie v zábavnějším pojetí a jeden z adeptů na nejlepší díl první série, nicméně soudy si nechám až po opáčku všech dílů.  Posedlý Sam a panečku, jak mu ta poloha labilního hajzlíka hned na poprvé sedla.  Beru si pět prášků na uklidnění. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • V čase 28:46 při prohledávání věcí řekne Dean (Jensen Ackles) větu: „Samá práce a žádná zábava dělá z doktora Ellicota velkého cynika,“ což je odkaz na větu z hororu Osvícení (1980) „All work and no play makes Jack a dull boy. (Varan)

Reklama

Reklama