Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deanovi zavolá jeho stará známá z Cape Girardeau ze státu Missouri, že na místní silnici Route 6 se stala za podivných okolností nehoda, která jejího otce stála život. Při pátrání bratři Winchesterovi zjišťují, že se dávné zlo probudilo. (Varan)

Recenze (6)

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že mě ani nepřekvapuje relativně nízké hodnocení téhle epizody. Jakmile se někde přetřásá dnes kontroverzní téma rasismu, je zle. Beru pak zpět své prohlášení, že vážnější témata Supernatural moc nejdou. S rasismem se autoři vypořádali pěkně po staru a upřímně  a má to mnohem větší vypovídací hodnotu než  aktivistická hysterie dnešní doby, ale víc než tohle zaujme Deanova romantická epizoda s Megalyn Echikunwoke  a samozřejmě naháněčky s pekelným autem.  Čtyři kola se otáčejí. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na Route 6 sa stala podivná nehoda a tak sa tam zjavia bratia Winchstrovci aby sa na tieto okolnosti pozreli z blízka. Prevedenie: Ja osobne neznášam horory z tematikou "zabíjajú veci". Ako napríklad auto, dom, pračka, kosačka... Je to pre mňa najinfantilnejší scenáristický námet a nie je si moc nad čím lámať hlavu.  49% ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát tu máme variaci na horror Auto i když samozřejmě jeho kvalit tentokrát nedosahuje, ale to neznamená, že se nejedná o zábavu. Tento díl spíše než strašidelností a atmosférou zaujme poodhalením Deanovi minulosti a humorem. Není to špatné, ale nejlepším dílům této série se to opravdu nevyrovná. ()

Reklama

Reklama