Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další z vizí Sama je zavede do Michiganu, kde odhalí muže, který zemřel na udušení výpary z motoru jeho vlastního auta. Dean a Sam vyráží na místo činu a předtucha se vyplní. Sam v tomto městě zažije několik záblesků budoucnosti, které se bohužel vyplní. (Varan)

Recenze (6)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda která se v podstatě točí kolem Sama a jeho předtuch. První větší náznak hlavní dějové linky seriálu, ale tentokrát co se týče atmosféry tak nic moc. Hlavní dějová linka se nám teprve pořádně rozjede, tohle je teprve takovej vlahej čajiček, který teprve pořádně zhorkne. Děti se schopnostmi a žlutooký démon pomalu přichází na scénu a zábava nám pomalu začíná. Je rozhodně se na co těšit. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další záblesk hlavní linie a Samových paranormálních schopností. Na povrch vybublává i Deanův nesmiřitelný postoj k nadpřirozené jinakosti.  Rozhodně zajímavý a pro budoucnost i celkem důležitý díl, ale  jinak jen předvídatelné psychodrama s přehrávajícím ukňouraným klučinou v centru dění. Ta otočená karta bude...počkejte...už to vidím...trojka! ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Samove predtuchy ho zavedú do Michigenu, kde zisťuje svoje spojenie z jedno miestnou rodinou, ktorú za jej minulosť stretol veľmi temný osud. Prevedenie: Najviac oceňujem náznak detektívnej zápletky. Povedzte mi ale ak by sa vám 2x samo do seba otvorilo okno, aký debil musíte byť aby ste si pod neho ľahli? Dávam plné gule iba za náznak hlavnej dejovej linky a posunutie Samových schopností. 90% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Keď sa Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) prezlečú za kňazov, predstavia sa ako Simmons a Frehley, basgitarista a bývalý hlavný gitarista rockovej skupiny KISS. (Pat.Ko)
  • Režisér Philip Sgriccia sa osobne rozhodol použiť dve piesne Boba Segera, pretože pochádzal z Michiganu. Okrem toho Sgriccia požiadal svoju sestru, aby mu poslala hrnčeky na kávu a bejzbalové čiapky z Michiganu, aby poskytli dôveryhodnosť prostrediu. (Pat.Ko)
  • Alice Miller (Beth Broderick) je v kuchyni a krája zeleninu. Odloží nôž a vidíme, že na okraji čepele noža sú ešte kúsky zeleniny. Kamera sa otočí k Alice, potom späť k nožu a vidíme, že nôž je teraz úplne čistý. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama