Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richardson v Texasu o 2 měsíce dříve. Partička kamarádů navštíví opuštěnou chatu v lese, kde podle legendy straší duch Mordechaie Murdocha, který podle pověsti vraždí pouze ženy. Skupinka najde v chatě něco, co je přesvědčilo, že v tomhle domě opravdu straší. Dean a Sam vyrážejí, aby zastavili zlo. (Varan)

Recenze (5)

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby místo Mordechaie strašila Angela z Night of the Demons, bylo by to ještě lepší a tím nechci říct, že by zdejší strašidlo postrádalo charisma. Téma strašidelného domu nemohlo být opomenuto a klasická legenda nápaditě ozdobená originálním vysvětlením nemohla zklamat. Komické figurky řekněme reálných "lovců duchů" se rovněž povedly.  "Kolik jich existuje jen proto, že na ně někdo věří?"   Můj duch by měl čtyřky. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně zábavný díl, plný vtípků a strašidelného domu který obývá duch a, nebo to je úplně jinak? Polehčující díl, který opravdu pobaví, ale moc strašení si v něm neužijeme. ()

Mikovec odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu, že celý díl byl úplně zbytečný, nezáživný, chvilkami až trapný. Asi nejvíce mě na tom překvapilo, že po předchozí epizodě, kdy neviditelní démoni Sama s Deanem naprosto zřídili nemají po takových ranách, které jim démoni způsobili na obličeji vůbec žádné jizvy. Obzvláště Sam měl na levé straně tváře opravdu hluboké rány od drápů a Dean na čele, které by se hojily měsíce a v tomto díle nic? Navíc, ve většině mytologiích se rány způsobené démony hojí špatně a hnisají, tady se zdá se hojí velice rychle a dobře, bez jizev... Za mě nejhorší díl ze všech ()

Reklama

Reklama