Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z podivného důvodu jednoho večera zemře celá rodina. Sam a Dean vyrážejí na místo činu poté, co se o události dozvědí v novinách. Na místní aukci je prodáván obraz, který rodina před smrtí vlastnila... (Varan)

Recenze (5)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto je regulérní horror a rázem nejlepší díl celé série a u mě osobně i jeden z nejlepších dílů v rámci celého seriálu. Dej se točí okolo obrazu jehož majitelé jsou brutálně vražděni břitvou. Neskutečná atmosféra prostupuje celým dílem, slušná porce krve a opravdu slušná porce napětí. Nic lepšího si divák ani nemůže přát. Naprostá topka. ()

Mikovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zdařilý díl s nečekaným rozuzlením, jsem trošku zklamaný koncem, přeci jenom od ducha, který zabil tolik lidí bych čekal trošku přímočarosti, typickému klišé, jednu postavu uzemním a začnu se zabývat tou druhou, zatímco ta předchozí se z toho dostane a druhou zachrání se to samozřejmě nevyhnulo. Příliš předvídatelné. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vynikající Strize přichází další hororová pecka!  Poctivá  strašidelná i krapet krvavá duchařina, která by perfektně fungovala i na velkém plátně.  A po Deanově románku v Route 666 se tu zapálí lýtka i Samovi a nelze se mu příliš  divit.  Pětkové děvče i díl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě je coby scénická hudba v aukčním domě použit jeden z Romantických kusů pro housle a klavír (op. 75) Antonína Dvořáka. (HJ-FILIP)
  • Sam (Jared Padalecki) odkazuje na knihu "Da Vinciho kód", ktorú napísal Dan Brown, keď Dean naznačuje, že v prekliatej maľbe sú možné skryté stopy. Dean (Jensen Ackles) nechápe, čo to znamená, a hovorí, že radšej si počká na film. Da Vinciho kód mal premiéru v kinách mesiac po odvysielaní tejto epizódy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama