Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam a Dean přijíždějí do městečka, ve kterém se podle Samovy vize stane další neštěstí. Kvůli tomu, že ve městě není signál, chtějí bratři použít budku, ale na sloupu telefonní budky je nápis "Croatoan" - výraz z historie, který znamená, že za podivných okolností zmizí celá vesnice. Sam a Dean jdou za strážníkem, aby zjistili, kdo je muž ze Samovy vize. Vše se zdá být v pořádku, ale poté, co zajdou k rodině muže ze Samovy vize, se změní běh událostí. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní atmosférický mytologický díl o městečku nakaženém démonickým virem jenž z lidí dělá vraždící maniaky. Za vším jak jinak stojí žlutooký démon, jehož plány jsou stále zahaleny tajemstvím, ale úspěšně pokračují a jejich součástí je i Sam jenž je vůči viru imunní. Mimochodem Dean opět neskutečnej řízek a závěr nám dává tušit, že se v příštím díle dočkáme velkého odhalení. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Roanoke was one of the first English colonies in America, late 1500s. The only thing they left behind was a single word carved in a tree. Croatoan. And, I mean, there were theories, Indian raid, disease. Nobody knows what really happened. They were all just gone. I mean, wiped out overnight. You don't think that's what's going on here?" ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Dean (Jensen Ackles) a Sam (Jared Padalecki) sa vydávajú za amerických maršalov, pričom používa mená Billy Gibbons a Frank Beard. Sú členmi kapely ZZ Top. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama