Reklama

Reklama

Lovci duchů - Série 2 (2006) (série)


Otevřelo se samo peklo (2. část) (S02E22)

(epizoda)
  • USA All Hell Breaks Loose: Part 2

Obsahy(1)

Dean neváhá a prodá svoji duši za život Sama. Mezitím Sam, Dean a Bobby narážejí na Ellen. Společně zjišťují, že v oblasti jižního Wyomingu se nachází místo, kam démoni nemůžou. Jake se na místo dostal jako první a Žlutooký démon mu dal kolt, že prý ho bude potřebovat. Začíná bitva o budoucnost Země. (Varan)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You know when we were little, you couldn't have been more than five, you started asking me questions. Like, how come we didn't have a mom? Why we always have to move around? Where'd dad go? When he'd take off for days at a time. I remember I begged you to quit asking, Sammy, you don't want to know. I just wanted you to be a kid, just a little while longer. I was trying to protect you, keep you safe. Dad didn't even have to tell me, it was just always my responsibility. It was like I had one job. I had one job and I screwed it up. I blew it and for that I am sorry. I guess that's what I do, I let down the people I love. I let dad down. And now, I guess I'm supposed to let you down, too. How can I? How am I supposed to live with that? What am I supposed to do, Sammy? " ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalej závěr, líp to už snad ani dopadnout nemohlo. Čili žlutočko je tuhej, což mě tedy osobně docela naštvalo, toho padoucha jsem měl rád a pro mě bohužel velmi málo využitá postava, ale ještě několikrát se objeví. Což je ovšem důležité s jeho smrtí nic nekončí a plán jede dál. Jaký to byl ve skutečnosti plán se ovšem dozvíme až ve čtvrté řade a bude to vážně bomba. Dean uzavře smlouvu s démonem a cestu do pekla má otevřenou a peklo vypustilo své démony, čili válka je tu. Jinak finále na hřbitově bylo bomba, akce, atmosféra, finální souboj, to byl prostě nářez. Tohle se prostě povedlo, čekat se víc ani nedalo. Tak hurá na třetí řadu, která bude především o Deanovi a snaze ho zachránit. ()

Reklama

Reklama