Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po otevření pekelné brány nastal chaos. V Oak Pak v Illinois si jeden démon najde oběť. Mezitím bratři a Bobby v Nebrasce našli rodinu, která zemřela - podle úřadů zemřeli všichni na dehydrataci. Démon mezitím přesvědčil jednu dámu, že se jí libí boty a za každou cenu je musí mít. (Varan)

Recenze (4)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak fajn, armáda démonů je venku, ale na žádnou apokalypsu to tedy zatím moc nevypadá. V hlavní roli sedm démonů kteří představují sedm smrtelných hříchů, ale abych řekl pravdu, tak jsem od nich čekal tedy mnohem víc. Objevuje se i záhadná ženská, která má nůž, kterým lze zabít démony a se kterou si ještě užijeme spoustu legrace. Celkem slušné, ale něco tomu chybělo i když Dean je prostě borec a opět to s ním má koule. Ten chlapec baví a čas mu utíká... ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" And you call us sins. We're not sins, man! We are natural human instinct, and you can repress and deny it all you want but the truth is, you are just animals. Horny, greedy, hungry, violent animals. And you know what? You'll be slaughtered like animals, too. " ()

Reklama

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Keď policajt vyšetruje vraždu, hovorí „lepšie zavolať Grissoma“, čo je odkaz na Gil Grissoma, mimoriadneho vedca v televíznom seriáli CSI: Kriminálka Las Vegas (2000). (Pat.Ko)
  • Bobby (Jim Beaver) hovorí démonovi: „Tučný, opitý a hlúpy nie je spôsob, ako prejsť životom, synu.“ Toto je slávna hláška z filmu Animal House (1978). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama