Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle pověry vždy, když uvidíš loď duchů, tak zemřeš. Bohužel na tento fakt zemřela mladá dívka. Ve městě Dean a Sam narazí na Belu, která po lodi pátrá, tak jako kluci. I přes neshody kluků se s nimi Bela spojí a společně chtějí získat věc, která by to vše mohla zastavit. (Varan)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět na scéně Bella a opět se vyznamenala, je to opravdu osina v zadku, ale rozhodně příjemné zpestření. Jinak díl je povedená variace na strašidelné námořnické historky o lodích duchů. Tenhle seriál je především super pro tyhle obyčejné díly ve kterých se inspiruje různými strašidelnými historkami a legendami. Za mě super a místy i zábavná podívaná a to především díky Samovi a stařence. Spokojenost. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Sam (Jared Padalecki) hovorí Deanovi (Jensen Ackles) na začiatku epizódy "Happy Purim". Purim je židovský sviatok, ktorý pripomína záchranu židovského ľudu pred Hamanom, ktorý plánoval zabiť všetkých Židov. To sa odohralo v starej Perzskej ríši. (Pat.Ko)
  • Názov tejto epizódy pochádza z rýmu, ktorý používajú námorníci na predpovedanie počasia: "Red sky at morning, sailor's warning./Red sky at night, sailor's delight." („Červená obloha ráno, varovanie námorníka. / Červená obloha v noci, radosť námorníka.“) (Pat.Ko)

Reklama

Reklama