Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon se vrací a přes Belu zjistí, kde jsou bratři. Dean a Sam mezitím loví upíry a zjistí, že ve městě je někdo, kdo nevinným dává krev upíra, aby se přeměnili. Při snaze chytit bratry je Gordon zadržen tím, co předává krev, a stane se mu věc, která ho navždy změní. (Varan)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se na scéně objevuje sadistickej lovec Gordon a tuhle rozlučkovou jízdu s ním si opravdu užijeme. Bella se mimochodem opět ukáže jako mrcha, ale nic jiného člověk ani nečeká. Jinak se jedná o díl který se točí kolem upírů, kteří mě, ale opravdu v tomto seriálu zatím nijak neuchvátil. No jediné přidání hodnoty je Gordon, to nemělo chybu. No jeho přeměna na upíra a závěrečná přesdržkovaná se Samem byla super. Sam toho sadistickýho šmejda dobře sejmul, tady se mi po dlouhý době opravdu líbil. Gordone budeš nám chybět, ale nic jiného jsi si ty sadistický prase nezasloužil. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" I've been following you around my entire life. I mean, I've been looking up to you since I was four, Dean. Studying you, trying to be just like my big brother.So, yeah, I know you. Better than anyone else in the entire world. And this is exactly how you act when you're terrified. And, I mean, I can't blame you. It's just... I wish you would drop the show and be my brother again, 'cause... just 'cause. " ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama