Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár se večer vrátil domů a ženě začnou vypadávat zuby a zemře - pravděpodobně někdo použije zaklínadla, aby ji zabil. Bratři chtějí zjistit, co to mohlo způsobit, a na místě činu najdou sáček, který používají čarodějnice k rituálu. Na Paula, kterému zemřela dívka, je nastražena past v podobě červů v housce. Vše začne pomalu dávat smysl, když zemře žena, která chtěla zabít Paula. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čarodějnice v akci a je to opravdu krutopřísná jízda. Opět se objevuje Ruby, aby pomohla bratrům a dozvíme se docela zajímavé věci a to, že Ruby dřív byla člověkem a, že se objevil nový vůdce démonů, který Sama nemá rád a chce ho mrtvého. No jinak holčičí démonická závěrečná přesdržková byla fajn a Dean to opět vyřešil tak jak se sluší a patří. Závěrečnej pokec mezi Deanem a Ruby byl dokonalej a Dean je asi vážně v háji. Skvělej díl. ()

Reklama

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • Pri hlásení Amandinho mŕtveho tela Dean (Jensen Ackles) uviedol, že adresa je 309 Mayfair Circle. Toto je pravdepodobne odkaz na „Mayfair Witches“ od Anne Riceovej. (Pat.Ko)
  • Spôsob ako Tammi zastavila guľku, je zrejme narážka na Matrix (1999). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama