Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rádoby "lovci duchů" Ed a Harry se vracejí se svojí novou nahrávkou o kletbě Mortonova domu, ve kterém se vždy o půlnoci na přestupný rok (29. února) stává, že tam mizejí lidé. Samozřejmě ve stejný den se do domu dostali také bratři. Společně hledají ducha a najdou pouze "vidinu" muže, který je zastřelen. Jeden z "lovců duchů" Daggett se ztratí a při hledání zmizí také Sam... (Varan)

(více)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ghost! Ghostfacers! We face the ghost when others will not! We're ghost! ghostfacers! Stay in the kitchen when the kitchen gets hot! Ghost! Ghostfacers! We face the nightmare, we face the dread! Ghost! Ghostfacers! We face the faceless, we face the dread! In the haunted night, looking for the fright of out life with the after-life! When you trip and fall, into the super-natur-all! We're who you're gonna call cause we face them all! Ghostfacers!" ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní členovia Ghostfacers sú Harry Spangler a Ed Zeddmore. Tieto mená sú inšpirované postavami z Krotitelia duchov (1984), Egon Spengler a Winston Zeddemore. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama