Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice přišel muž, kterému byla odebrána ledvina. Bratři zjistí, že démon se už jednou potkal s jejich otcem. Proto Sam je názoru, že musejí najít a zničit démona, a Dean chce chytit Belu a dostat kolt zpátky. Dean se vrací domů s prázdnou, ale démon si přišel pro Sama... (Varan)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Turns out, his incisions were sewn up with silk. Silk used to be the suture of choice back in early 19th century. It was problematic. Patients would get massive infections. The death rate was insane. So doctors had to do whatever they could to keep infections from spreading. One way was maggots. It actually worked because maggots eat bad tissue and leave good tissue. Get this, when they found our guy, his body cavity was stuffed full of maggots. Doc Benton. Real-life doctor, lived in New Hampshire, brilliant. And obsessed with alchemy, especially how to live forever. So in 1816, Doc abandons his practice, nobody hears from him for 20 years. And people start showing up dead. Dead or missing an organ, or a hand, or some other kind of part. Whatever he was doing was working. He kept on ticking. Parts would wear out, he'd replace them. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní díl ve kterém se toho stane opravdu hodně a události v něm, by si zasloužili minimálně jeden díl navíc. Takže pěkně po pořadě. Díl se točí okolo nesmrtelného doktora, který, aby si udržel nesmrtelnost, tak musí obměňovat orgány. Hned jsem si vzpomněl na Fulciho a jeho Dům u hřbitova, i když ten byl samozřejmě mnohem brutálnější. Nápad super a Samova představa o tom, že by ho využil kvůli Deanovi, aby ho zachránil před peklem, byla super. Navíc slušná atmosféra a doktorovi doupě se také povedlo. Druhá část byla ovšem pro mě osobně o něco zajímavější, jednalo se totiž o Bellu, ze který se vyklube pořádná mrcha a vše se okolo ní vyjasní. Na konec dostane co zaslouží, jo pekelní psi jsou prostě mazlíčci, takže sbohem Bello, budeš nám chybět. Objeví se i nová postava a to bývalý lovec Rufus, který se ještě párkrát objeví. No a v poslední řadě se dozvíme kdo má Deanovu smlouvu a to Lilith, takže to vypadá že Dean je v pěkný řiti a máme se v příštím díle rozhodně na co těšit. ()

Reklama

Reklama