Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dean se probudil v hrobě, který byl zakopán pod zemí. Vyhrabal se na zem a došel k pumpě, kde za podivných okolností vybuchlo všechno sklo. Jede za Bobbym a přesvědčí ho, že není démon. Společně jedou za Samem, kterého také přesvědčí. Následně pátrají po tom, kdo Deana vysvobodil z pekla. Dostanou se do restaurace, kde odolají démonům. Společně zajdou za Pamelou a ta jim řekne, že démon, který Sama vysvobodil, se jmenuje Kastiel a následně zemře. Sam odjíždí do restaurace zlikvidovat démona, ale tentokrát k tomu nepotřebuje zbraně. (Varan)

(více)

Recenze (4)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod čtvrté série mě naprosto odvařil a odpálil snad do jiné galaxie a šarmantní Castiel v podání Mishi Collinse mě v tom omnoho více utvrzuje jako třeba tento dialog: ,, Jsem anděl páně. " ,, Proč by mě anděl zachraňoval? " ,, Protože to bůh rozkázal a máme pro tebe práci. " ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak lepší start do nové série jsme si ani nemohli přát. Tohle je prostě neskutečnej nástup a začíná nejlepší období seriálu co se týče mytologie. Deana někdo vytáhne z pekla a tak se rozjede pátrání kdo to byl a zjištění kdo to byl je přímo famózní. Objevuje se nová postava a to anděl Castiel, který nás od této řady bude doprovázet prakticky celým seriálem. Sam se pod vedením Ruby vydává pomalu na temnou stranu když využívá své schopnosti od žlutoočka k vymítání démonů. První díl dopadl na jedničku a máme se rozhodne na co těšit. ()

Reklama

Reklama