Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam a Dean zjistí, že v Missouri žije Jack Montgomery, ze kterého se stává monstrum Rugaru. Bratři kontaktují starého známého Travise, který o monstrech ví hodně. Společně se vydávají do městečka zastavit Jacka, než bude pozdě. Ale poté, co se dozvědí, že Jack chce lidské maso a lidskou krev, nastává boj o holý život. (Varan)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You've got this dark pit inside of you, I know, believe me. I know. But that doesn't mean you have to fall into it. You don't have to be a monster... It doesn't matter what you are, it only matters what you do. It's your choice." ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě obyčejný monsters díl navíc nijak zajímavý a zábavný a tak nejzajímavější částí byl začátek, kdy dojde k prvnímu konfliktu mezi bratry kvůli Samovi a jeho spolupráci s Ruby a používáním svých démonických schopností na vymítání démonů. Tímto dílem začíná pro mě být Sam prostě otravnej a Dean je opět na vrcholu jak jinak. Celkově jeden z těch slabších dílů v této sérii. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Sam (Jared Padalecki) tvrdí, že o démonickej krvi vedel asi rok, ale Azazel mu to povedal skôr, ako Dean (Jensen Ackles) predal svoju dušu, takže to malo byť „asi rok a pol“. (Pat.Ko)
  • Toto je posledná epizóda, ktorú režíroval Kim Manners. 25. januára 2009 zomrel na rakovinu pľúc. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama