Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dean a Sam vyšetřují podivná zemření několika mužů, kteří se vyděsili k smrti. V márnici se Dean pouhým podržením srdce nakazí nemocí, která se projevuje halucinacemi a velkým strachem. Bobby a Sam zjistili, že jediný způsob, jak Deana zachránit od pekla, je ten, že musí vyděsit ducha. (Varan)

Recenze (4)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě obyčejný díl o lovu na ducha, který zabíjí své oběti strachem. Nápad super a Dean je jasný tahounem dílu, prostě jeho hlášky a projevy strachu jsou vůbec to nejlepší na tomto dílu. Závěr s objevením Lilith a její pokec s Deanem naprosto super. Závěrečná likvidace ducha originální a povedená a potěšilo i objevení Bobbyho, který bratrům opět zachraňuje prdel. Jako vatovej díl vyplňujicí mezeru mezi dějově důležitýma díly paráda. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další naprosto fenomenální epizoda plná zábavy, napětí a výborných dialogů kdy epizoda si pohrává dost se žánrem komedie a odlehčuje ten vážný tón. Scéna kdy ke konci epizody Jensen Ackles zpívá píseň Eye Of The Tiger v jeho sexy Impale to už jenom podtrhuje! Prostě to MILUJU. ()

Zajímavosti (6)

  • V reálnom živote sa Jensen Ackles venuje spevu, aj hraniu na gitare a na klavíri. (Pat.Ko)
  • Cornjerkers je maskot strednej školy v Hoopestone Illinois. (Pat.Ko)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna, kde si Jensen Ackles „užíva“ pieseň "Eye of the Tiger". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama