Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je Halloween a Justin při ochutnání jedné halloweenské sladkosti začne plivat krev a na místě, kde zemřel, bratři našli čarodějnický sáček. Sam a Dean zjistí, že čarodějnice chce vyvolat démona Samhaina, který je jednou z pečetí, díky kterým může být osvobozen Lucifer. Castiel a anděl Uriel jsou posláni na Zem, aby bratrům řekli, že celé město musí být vymazáno z mapy. Ale Dean přemluví Castiela, aby je nechali chytit démona. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme po krátké pauze další mytologický díl a ve hře je další pečeť. Navíc se objeví další zajímavá postava a to anděl Uriel. Díl odehrávající se na Halloween má tu správnou atmosféru a závěrečnej souboj s démonem Samhainem byl super, byl to fakt řízek. Takže celkově naprosto super díl, ve kterém to opět bratří projeli a Lucifer je k návratu opět blíž, navíc andělé se ukázali jako ne teď takoví dobráci. No bude to ještě hodně zajímavé. Super podívaná a začíná se to opravdu pořádně rozjíždět. ()

Zajímavosti (7)

  • Halloweenské prostredie a rodina Wallaceových sú odkazy na Halloween (1978). (Pat.Ko)
  • Na halloween párty sa Dean (Jensen Ackles) vydáva za agenta Segera. Bob Seger je rocková legenda, v roku 2004 ho uviedli do rockovej siene slávy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama