Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívka Anna, která se právě probudila v ústavu pro choromyslné, tvrdí, že slyší hlasy. Následně z ústavu uteče. Ruby a bratři se dozví, že dívka skutečně slyší andělské rozhovory, a proto je důležitá pro nepřítele. Bohužel ale Ruby, Dean a Sam nejsou jediní, kdo Annu chce - chce ji démon Alastair a Castiel s Urielem. Dozvíme se také, co dělal Sam ty čtyři měsíce, když byl Dean v pekle, a proč stále spolupracuje s Ruby. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní první díl mytologického dvoudílu o přetahovanou o dívku Annu mezi Démony a Anděli. Anna se ukáže jako zajímavá postava, která v rámci této série sehraje ještě hodně důležitou roli, takže si ji divák ještě užije víc než dost. Navíc se objeví démon Alaister, kterej je vážně hodně velká sarže a s bratry zamete jak s hračkami. Navíc se dozvíme co dělal Sam mezitím co tu nebyl Dean a opet se objeví démon já Rubby. Tento díl je opravdu nabitý informacemi a dějem a závěr dává tušit, že jde opravdu o hodně. Série se nám začíná pořádně rozjíždět. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Prvá epizóda, v ktorej sa dozvedáme o „anjelskom rádiu“. (Pat.Ko)
  • Priezvisko Anny „Milton“ je narážka na Johna Miltona, ktorý napísal knihu „Stratený raj“, príbeh Adama a Evy, Luciferov pád a vojny medzi nebom a peklom. (Pat.Ko)
  • (v originálnom dabingu) Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) sa so sestrou v nemocnici rozprávajú o apokalypse. Počas rozhovoru pomenujú knihu Biblie „Zjavenia“, v skutočnosti je to „Zjavenie“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama