Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam a Dean dostanou od Chucka zprávu, ať ihned přijedou, že je to naléhavé. Když bratři dorazí na místo setkání, zjistí, že jim přes mobil napsala Becky a že na místě, kde jsou, se odehrává první setkání fanoušků "Lovců duchů - Supernaturalu". V ten samý den se v noci koná hon na ducha paní Gorové, která údajně na místě, kde jsou, zabila 4 děti a poté se sama zabila. Při hledání indícií je jeden z hledačů napaden paní Gorovou a je málem zabit. Bratři si myslí, že je to žert, ale když najdou ducha jednoho z kluků, kteří byli paní Gorovou týráni, řekne jim, aby šli na půdu. Společně s dalšími dvěma hledači zničí ducha paní Gorové. Jenže když chtějí odejít, zjistí, že v tomto domě jsou stále duchové. Sam a Dean musí zakročit, než bude pozdě. (Varan)

(více)

Recenze (6)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No až na závěr kde padne zmínka o tom kdo má Colt, naprosto zbytečný díl a zbytečná odbočka od hlavní dějové linky. Tohle mě tedy moc nebavilo i když pár fanoušků bylo slušně jetých. Betty ještě svou roli sehraje, ale to až za hodně dlouho a vlastně jen díky ní to je jakž takž koukatelné, ale jinak zbytečnost. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dad's journal: Dear Sam and Dean, this hotel is haunted. You must hunt down the ghost. Interview witnesses, discover clues and find the bones. The first team to do so wins a fifty dollar gift card to Sizzler. Love, Dad. ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z naprosto zbytečných dílů, který odbočuje od hlavního příběhu. Není třeba jej vidět, až na posledních pět minut. Přijde mi, že by pátá série mohla mít o čtvrtinu méně dílů, kdyby se držela hlavní a hlavně zajímavé linie a neodbočovala k těmto groteskám. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • John Shaw (hotelový manažér) si už v seriáli zahral Bena Watersa, konkrétne v epizóde Long Distance Call (2008). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama