Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co Sam zjistil, že kolt má démon Crowley, ihned s Deanem jedou démona navštívit. Démon jim kolt vydá, ale chce po nich, aby zabili Lucifera. Sam, Dean, Jo, Ellen a Castiel se vydají do městečka, kam zavítal sám ďábel. Castiel je ďáblem zajat. Jo a Ellen odvedou pozornost tím, že pekelné psy navedou do obchodu plného výbušnin. Zabití ďábla je na Samovi a Deanovi. (Varan)

(více)

Recenze (5)

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díly mám pocit, že by jich ani nebylo tak docela třeba. Trošku postrádám atmosféru temna, kterou si pátá série tak hezky vybudovala na svém začátku. Stejně tak jako potenciál v Luciferovi, ale zatím se ním jen plýtvá. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is the Angel of Death, big daddy reaper. They keep this guy chained in a box Last time they hauled him up, Noah was building a boat. That's why the place is crawling with reapers. They're waiting on the big boss to show." ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucifer je bůh a bratři s jejich partou dostanou slušně na prdel. Jo a Ellen to mají za sebou, objevuje se Crowley, který nás bude štvát sakra dlouho a objeví se i Smrt, jedna z nej postav seriálu. Dokonalost. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (13)

  • V pôvodnom scenári si mal Sam (Jared Padalecki) vyzliecť nohavice a zakričať "Puding!" Pri natáčaní si to s Deanom (Jensen Ackles) vymenili. Obaja si mysleli, že to viacej zapadá do Deanovej postavy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama