Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dean se dostal ze svého strachu, že ztratí Sama. Dean a Sam našli v Detroitu ďábla, ale ten už převzal moc nad Samem. Dean, Castiel a Bobby zjistí, kde bude závěrečný boj. Na hřbitově se setkali Adam, ve kterém je Michael, a Sam, ve kterém je ďábel. Ďábel chce přesvědčit Michaela, že spolu nemusí bojovat, ale Michael mu řekne, že je to jeho osud. Tímto konečná bitva začala. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"On April 21st, 1967 the 100 millionth GM vehicle rolled off at the plant in Janesville. A blue two-door Caprice. There was a big ceremony, speeches. The lieutenant governor even showed up. Three days later, another car rolled off that same line. No one gave two craps about her. But they should have. Because this 1967 Chevrolet Impala would turn out to be the most important car. No, the most important object, in pretty much the whole universe." ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme velké finále a v podstatě uzavření celého hlavního příběhu lovců duchů od začátku. No a dopadlo to naprosto skvostně. Sice se neuskutečnila bitva všech bitev mezi dobtem a zlem mezi Luciferem a Michaelem a mezi armádami démonů, monster a andělů. Žádná apokalyptistická scénarie, ale za to finále rodinného dramatu, výborná podívaná, hlavně pokec mezi Luciferem a Michaelem na hřbitově. Vůbec Lucifer se pořádně projevil, naprosto geniální postava. Dean opět neskutečný výkon a to jak mu Lucifer naložil, no mazec. V podstatě naprostá spokojenost a závěr naznačuje pokračování, které také bylo, ale co bude následovat tak už bude jen slabý odvar těchto pěti řad. Tímto dílem pro mě končí naprosto úžasný seriál s parádně promakanou mytologií. Tak jo utrpěli jsme slzičku a můžeme se pustit do dalších řad, které sice obsahují i dobré nápady a některé jsou opravdu dobré, ale kvalitou se už tomuto uzavřenému příběhu nikdy nevyrovnaly. ()

Reklama

Reklama