Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už je to rok, co Sam skončil v pekle. Jeho poslední přání bylo, ať ho Dean nebude hledat. Jednoho dne Deana navštíví Žlutooký démon a chce Deana zabít, jenže ho zachrání Sam. Když se Dean po roce uvidí se Samem, zjistí, že se Sam vrátil už před rokem a že s Campbellovými loví démony. Když zjistí, že ve městě je parta džinů, která vás dotykem nakazí, Campbellovi, Dean a Sam jdou démony vyhladit. (Varan)

(více)

Recenze (4)

Dagoussek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázka šťastného a rodinného života Deana...sice v hloubě duše cítil, že jeho srdce táhne k lovení, ale byl spokojený než se z ničeho nic objevil jeho bratr. Natahování seriálu může pokračovat...uvidíme co bude dál... ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme první díl nové řady po uzavřeném původním příběhu a není to vůbec špatně i když už to nemá úplně ty grady. Dean jako civil a otec rodiny je docela parádní změna. V každém případě to vypadá zajímavě. Sam je zpátky, i děda a dějou se ve světě monster zvláštní věci. No uvidíme co z toho nakonec bude. Objevení se i když pouze jako vidina Azzazela potěšila a pobavila, jo bavilo mě to. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Názov tejto epizódy je rovnaký ako album od The Rolling Stones z roku 1972. (Pat.Ko)
  • Žltý kamión na začiatku epizódy je rovnaký, aký riadil Henry Spencer v seriáli Agentúra Jasno (od r. 2006). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama