Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už je to rok, co Sam skončil v pekle. Jeho poslední přání bylo, ať ho Dean nebude hledat. Jednoho dne Deana navštíví Žlutooký démon a chce Deana zabít, jenže ho zachrání Sam. Když se Dean po roce uvidí se Samem, zjistí, že se Sam vrátil už před rokem a že s Campbellovými loví démony. Když zjistí, že ve městě je parta džinů, která vás dotykem nakazí, Campbellovi, Dean a Sam jdou démony vyhladit. (Varan)

(více)

Recenze (4)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme první díl nové řady po uzavřeném původním příběhu a není to vůbec špatně i když už to nemá úplně ty grady. Dean jako civil a otec rodiny je docela parádní změna. V každém případě to vypadá zajímavě. Sam je zpátky, i děda a dějou se ve světě monster zvláštní věci. No uvidíme co z toho nakonec bude. Objevení se i když pouze jako vidina Azzazela potěšila a pobavila, jo bavilo mě to. ()

Dagoussek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázka šťastného a rodinného života Deana...sice v hloubě duše cítil, že jeho srdce táhne k lovení, ale byl spokojený než se z ničeho nic objevil jeho bratr. Natahování seriálu může pokračovat...uvidíme co bude dál... ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Názov tejto epizódy je rovnaký ako album od The Rolling Stones z roku 1972. (Pat.Ko)
  • Od júna 2018, táto úvodná epizóda zo všetkých sérii má najnižšie hodnotenie. (Pat.Ko)
  • Keď Dean (Jensen Ackles) začuje v budove ženský krik, ide to preveriť. Na vstupných dverách budovy sú plagáty s názvom "DJ Sam". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama