Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam najde doktora, který kdysi pomáhal jeho otci. Doktor Deana usmrtí, jelikož se chce setkat se smrtkou. Smrt si ho najde sama a dá mu nelehký úkol - pokud vydrží mít na ruce 24 hodin prsten smrti, vrátí Samovi jeho duši. Pokud ovšem neuspěje, nic nebude. Dean sázku přijímá. Mezitím Sam vyvolá Baltazara a chce se od něj dozvědět, jestli může nějak zabránit duši vejít do jeho těla. Baltazar mu prozradí, že potřebuje krev svého otce, anebo někoho, kdo je pro něj jako otec. Dean zjistí, jaké to je být smrtí. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is hard for you, Dean. You throw away your life because you've come to assume that it'll bounce right back into your lap. The human soul is not a rubber ball. It's vulnerable, impermanent, but stronger than you know... and more valuable than you can imagine." ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto luxusní díl. Na scéně se objevuje opět Smrt a opět dokazuje, že je jednou z nejlepších postav seriálu. Dean se stane smrtí a je to vážně jízda. Sam získává díky taťoj Smťákoj zpět duši a moc se mu to asi líbit nebude. Objevení Baltazara potěšilo, tahle postava je velice zábavná a jistě si s ní ještě užijeme spoustu legrace. Tohle byl super nářez, neskutečná zábava. ()

Reklama

Reklama