Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby, Dean, Sam a Castiel vyrážejí do Oregonu, jelikož tam se nachází Eva (matka všech démonů). Na městečku je něco divného, a to skutečnost, že všichni jsou démoni (Evini poskoci). Dean, Castiel a Bobby jsou odvedeni na policejní stanici, jelikož byli nalezeni u hromady mrtvých těl. Jenže na policejní stanici se strhne mela a Sam musí přijít na pomoc, než je démoni zabijí. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beze sporu se jedná o dobrý díl, ale strašně mě nasral a to z několika důvodů. Tak za prvé tvůrci seriálu naprosto nesmyslně opět odstranili skvělou postavu, která měla obrovský potencionál a to během pár chvilek co se objevila, v podstatě větší slovo dostala až v tomto díle a hned je po ní a ještě tak snadno, směšné a obrovské zklamání. Dále naprostá šílená změna Castiela, který spolupracuje s Crowleym, který stále žije. Kdo tohle vymyslel, tak se úplně zbláznil. Mytologie této řady je opravdu na přes držku, jen co po objevení Matky všech monster dostala trošku směr a grády, tak to takhle dojebou. Nasranej jsem neskutečně, ale to nemění nic na tom, že jako díl to byl dobrý. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Po príchode do mesta, v ktorom sa Eve skrýva, Dean (Jensen Ackles) poznamenáva, že očakával „niečo viac v štýle Zombielandu, a menej z Pleasantvillu“. Narážky na filmy Zombieland (2009) a Pleasantville (1998). (Pat.Ko)
  • Keď Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles), Bobby (Jim Beaver) a Castiel (Misha Collins) sedia v reštaurácii a Castiel si uvedomí, že nemá žiadnu moc, Dean mu jasne naznačí, že je bezmocný. Castiel na to sa otočí smerom k oknu. To nebolo v scenári, ale stalo sa to preto, lebo Misha Collins (Castiel) zabudol na svoju časť scenára, a preto ostatní vyzerali tak zmätene. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama