Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další démon, po kterém bratři jdou, jí mozky zločinců, na které by svět nejraději zapomněl. Sam si vzpomene na jeden starý případ, který ještě řešili s Johnem (otec bratrů) a na dívku Amy, se kterou se skamarádil a odhalil její tajemství. Sam se vydá za Amy a zjistí, že svoji touhu zabíjet pro jídlo ani po tolika letech neukojila. Sam ji musí zastavit než zabije další. Zmatený Dean se vydává za Samem a chce zjistit, co se to sakra děje. (Varan)

(více)

Recenze (3)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už je slabší obyčejný monsters díl, zajímavý pouze propojení Samovi minulosti s přítomností a chvilkovému objevení Levitanů a jejich zahájení lovu na bratry. Koukatelné, ale žádný zázrak. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (15)

  • Nicholas Harrison v tejto epizóde hrá policajta. Predtým účinkoval v epizódach Faith (2006) (ako Duch) a Hell House (2006) (ako Mordechai Murdoch). (Pat.Ko)
  • Leviatan, ktorý vylieva tavený syr na predavača v obchode, môže odkazovať na scénu v epizóde Hry o tróny: Zlatá koruna (2011), ktorá sa vysielala začiatkom toho istého roku a postava bola zabitá rovnakým spôsobom, aj keď s roztaveným zlatom namiesto syra. (Pat.Ko)
  • Meno na Samovej (Jared Padalecki) kreditnej karte bolo Lemmy Kilmister. Lemmy bol hlavným spevákom skupiny Motörhead. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama