Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za podivné vraždy nemůže nikdo jiný než nějaký démon. Sam a Dean zjistí, že démon pochází z doby starého Egypta, díky symbolům, které najdou na staré jablečné farmě. U farmy ještě najdou podivného člověka, který jim řekne, že byl odsouzen za čin, který kdysi spáchal. Naštěstí jsou tu bratři, aby muži pomohli (utvoří kruh ze soli a muže v kruhu nechají). Nový démon zabíjí tak, že lidi odsoudí k smrti – využívá jejich pocitu viny a bezbrannosti. Démon následně chytne Deana. Sam se vrací na farmu, kde najde démona i Deana. Aby Deanovi pomohl věřit v jeho nevinu, stane se Sam jeho právníkem. Tento proces bude dlouhý, ale musí být úspěšný, jinak Dean zemře. (Varan)

(více)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Real authoritarian type. He gets ahold of you, he's judge, jury and executioner. Lore says that he can see directly into the human heart. He weighs the guilt. If he finds more than a feather's worth, boom, you're done." ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • Táto epizóda sa odohráva v Michigane. Michigan nikdy nemal trest smrti a bol prvým štátom, ktorý ho zakázal prostredníctvom ústavy štátu v roku 1836. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama