Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři úspěšně zastavili Leviathany a zabili Dicka, jenže zabitím Dicka vyvolali výboj a ten přenesl Deana a Castiela do Očistce. Po roce se Dean dostal ven a místo hledání Sama se vydal na dlouhou cestu, na jejímž konci oživil démona, se kterým se spřátelil v Očistci. Poté, co se jejich cesty rozejdou, vydá se Dean hledat Sama. Když ho najde, místo objetí ho polije boraxem, řízne ho do ruky a chrstne na něj sůl (aby se přesvědčil, že není démon). Po tomto rituálu mu Sam prozradí, že poté, co zmizeli, přestal lovit duchy a jiné nadpřirozené věci. Prý od té doby ani neví, kde je Kevin. Dean pak v Samově telefonu najde několik zpráv od Kevina staré až půl roku, o kterých Sam věděl. Dean a Sam se vydají hledat Kevina a díky jedné zprávě vědí, kde by mohl být. (Varan)

(více)

Recenze (2)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dean je z očistce venku a vzal sebou i kámoše upíra. Jinak to vypadá, že nás čeká opět pořádná přesdržkovaná s démony. Ve hře je opět tabulka, tentokrát co se týká démonů a bratři se budou pokoušet s prorokem zavřít brány do pekel. Crowley se opět předvedl, no na to jak jsem ho nesnášel, tak ho začínám mít rád. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Centreville, MI je skutočné mesto, ale v seriáli sa píše „Centerville“. No v skutočnom meste nie je štátna vysoká škola, v blízkosti je však komunitná vysoká škola - Glen Oaks Community College. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama