Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam a Dean se vydávají do městečka, kde bylo zabito několik lidí, kteří měli zkapalněné orgány. Při průzkumu zjistí, že ve městě někdo zabíjí démony. Při výslechu osoby, která by něco o podivných událostech vědět, Sama a Deana napadnou démoni. Naštěstí jim na pomoc přichází Castiel, který ve městě hledá hrobku, v níž by měla být ukryta důležitá tabulka. Zajmou démona, který jim řekne o hotelu Murray, kde nachází Meg. Když se všichni spojí, hrobku najdou a rozdělí se. Dean a Castiel půjdou hledat tabulku a Sam s Meg budou hlídat. Jenže plány se trochu zkomplikují, když k hrobce doráží Crowley, který tu tabulku chce také. (Varan)

(více)

Recenze (2)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Válka o nebeskou tabulku pokračuje a je to drsná jízda. Objeví se vlastně kompletní sestava, Mag, Castiel, Crowley a andělská bestie Maoy, nebo jak se jmenuje. Nakonec to bude celkem slušná presdržkovaná, ve které nás opustí Mag, ale vtomto rozlučkovém díle si ji sakra užijeme. Nj bude nám chybět, byla to fajne postava. Castiel ukradne andělskou tabulku a hra pokračuje dál. Bavilo mě to a jsem opravdu zvědavej jak to bude pokračovat dál. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (26)

  • Keď Sam (Jared Padalecki) zakašle do vreckovky, Dean (Jensen Ackles) mu povie "Doc Holliday", skutočný priateľ Wyatta Earpa, ktorý trpel tuberkulózou. Holliday je často zobrazovaný vo fikcii ako postava, ktorá kašle do vreckovky, napríklad vo filme Tombstone (1993). (Pat.Ko)
  • Meg (Rachel Miner) hovorí: "Ja som im presne nedávala vodítka z Glengarry." Odkazuje na hru Davida Mameta, ktorá v roku 1984 získala Pulitzerovu cenu, „Glengarry Glen Ross“ (a film Glengarry Glen Ross, 1992)) o drsnom svete nehnuteľností. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama