Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deanovi zavolá jeho dávný přítel Sonny a chce po Deanovi pomoc – na jeho farmě zemřel za podivných okolností jeden muž a Dean je ten pravý, který by případ mohl vyřešit. Dean se kdysi dostal na Sonnyho farmu kvůli krádeži jídla a Sonny Deanovi nabídl pomocnou ruku a možnost žít jinak. Při prohledávání Sonnyho pozemku narazí Dean na malého kluka Timmyho, který si ten večer hrál na místě, kde byl muž zabit. Timmy řekne Deanovi o tom, že chvíli před tím, než muž zemřel, byl na místě cítit podivný chlad. Sam narazí na Ruth – silně věřící ženu, která věří, že si příchod bratrů vymodlila – prý zaženou zlé duchy z farmy. Jako obvykle bratři vykopou hrob, zapálí ostatky a odjíždí. Ještě toho večera duch zabije Ruth. Další den na půdě jednoho z domů na farmě Sam najde obrázky autonehody, které nějaké dítě namaluje. Stopy vedou k Timmymu. Když to Samovi dojde, tak je příliš pozdě, protože démon zaútočil na Deana a Robin. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I want to be a rock star, but I also really like cars. Cars are freaking cool as hell. Fixing them is like a puzzle. And the best part is, when you're done, they leave and you're not responsible for them anymore." ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Dean (Jensen Ackles) hovorí Timmymu (Sean Michael Kyer): "Daj mi svoj najlepší kung fu stisk." Odkazuje tým na mäkké plastové ruky akčnej figurky GI Joe zo série Adventure Team zo 70. rokov, ktoré umožňovali postavičke pevne uchopiť svoje zbrane. (Pat.Ko)
  • Keď sa Sam (Jared Padalecki) pozrie na stenu, na ktorej sú zavesené atletické ocenenia, na Deanovej (Jensen Ackles) cene za šampióna v zápasení je slovo "Athletics" nesprávne napísané ako "Atheletics". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama