Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Crowley bratrům slíbil, že bude hledat První čepel. Je to už nějaká doba – Crowley se bratrům neozývá, a tak se ho bratři rozhodnou najít. Proto bratři zajmou démona, který Crowleyho naposledy viděl v Pacifiku. Crowley si mezitím užívá s Lolou, která je ale na straně Abaddon. Když se to Crowley dozví, zabije ji a zavolá bratrům, že potřebuje pomoc. Bratři a Crowley spojí své síly a vypátrají místo, kde by se čepel měla nacházet. Jenže na místě nic není – pouze příroda. Při hledání najdou portál, který je zavede k Magnusovi, který dýku má. Díky jeho trikům zajme Deana a Sama nechá zmizet. Sam se poté spojí s Crowleym a vydají se osvobodit Deana. (Varan)

(více)

Recenze (1)

Galerie (17)

Zajímavosti (16)

  • Úvodná scéna zahŕňa opitého Crowleyho (Mark Sheppard), ktorý má slzy v očiach pri sledovaní klasického romantického filmu Casablanca (1942). (Pat.Ko)
  • FBI krycie mená, ktoré Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) používajú na križovatke, sú Agent J. Lynne a Agent R. Tandy, odkazujú na Jeffreyho Lynnea a Richarda Tandyho, členov kapely Electric Light Orchestra. Tieto krycie mená mená použili už predtým, konkrétne v epizóde Goodbye Stranger (2013). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama