Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři se opět spojí s Jody, která jim řekne, že v jednom městečku zabila upíra, který chtěl zabít mladou dívku. Při výslechu dívka Annie řekne, že upír byl její bratr a že ona upírům pomáhá. Jody bratrům řekne, že dívka se jmenuje Alex a je několik let pohřešovaná a že si koupila lístek z Nebrasky, kde pravděpodobně žije. Proto se bratři vydají do Nebrasky, kde zajmou upíra, který jim řekne o Alex. Jody si Alex vezme k ní domů. Mezitím upíři z Nebrasky vystopují Annie a dostanou se k Jody domů. Jody musí upíry zastavit, než zase unesou Alex. (Varan)

(více)

Recenze (1)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

You want me to enlist my men in a protection detail against vampires? Frank's still in the dark about what hit him last night. The guy still has nightmares about the barn episode of "Walking Dead." ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Táto epizóda odkazuje na seriál The Walking Dead (2010). Šerif Millsová (Kim Rhodes) hovorí: "Ten chlap stále má nočné mory z epizódy s pivnicou z The Walking Dead." Lauren Cohan, ktorá stvárnila Belu Talbot v 6 epizódach tretej série, hrá Maggie Green v The Walking Dead a je v zmienenom diele s názvom Pretty Much Dead Already (2011). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama