Reklama

Reklama

Lovci duchů - Série 10

(série)
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2014–2015), 16 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Mark Sheppard, Rachel Keller, Erica Carroll, Stephen Huszar, Jacqueline Samuda, Travis Aaron Wade (více)
(další profese)

Epizody(23)

Recenze (9)

K1K0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dean po svojej smrti ožije po zázračnom zákroku Crauliho a stane sa z neho démon, ktorý ma nádej vyliečiť sa a stať sa opäť človekom. Bojuje však aj so svojim druhým problémom Kainovim znamením ktoré z neho robí niekoho iného. Sam sa snazi zo všetkých síl prísť na to ako znamenie odstrániť. Nakoniec musí Dean spraviť ťažké rozhodnutie keď ma zabiť svojho brata, zvolí si však že zabije samotnú smrť, a to vypustí na svet temnotu. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Moose. I'm afraid you haven't allowed yourself to dream quite big enough here. Your brother is very much alive, courtesy of The Mark. The only demonized soul inside of Dean is his and his alone. Wee bit more twisted, a little more mangled beyond human recognition. But I can assure you, all his. There now, feel better?" ()

Reklama

WingsLotus35 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se mi upřímně složitě hodnotí. Je jasný, že 10 řada je uzavírkou druhé kapitoly, a už následuje jen poslední kapitola třetí. Otázkou však zůstává, jak se s novým prastarým nepřítelem budou bráchové Winchesterovi vyrovnávat. Celá řada devátá se zabývá hlavně Deanem a jeho vykérovaným Kainovým znamením, který z něj dělá masovýho zabijáka úplně všeho živýho, i neživýho. Sice podstoupí jakousi detoxikaci od vražedných pudů, ale to jen na dobu dočasnou, než se všechno zase kolosálně posere. Andílek Casík získá zpátky zbytky svýho andělskýho já, ale silově je na tom asi jako oškubaný kuře vařící se ve vlastní šťávě na plotně. Králíček pekla Crowley se nečekaně setká se svoji čarodějnou matičkou Rowenou, která ho mateřsky miluje asi jako parazity na i v těle a přiměje Sama, kterej se snaží bráchovi znamení vysekat z pařáty za každou cenu, aby jí přinesl jeho hlavu na talíři. Do hry vstupují opět stará známá IT hackerská mistryně a nerdka Charlie, která je bráchům vždy k ruce, a přichází i s řešením, jak šlamastyku s bebíčkem na ruce vyřešit v podobě Knihy zatracených na kterou je nalepenej novej hráč v podobě rodinky Steinových. Famílie okultně biologicky nabušenejch Frankensteinů (který si jméno smrskli jen na Steinovi, aby byli nenápadní, jak originální krytí) jsou docela zajímaví záporáci, škoda jen že se ve hře neudrželi moc dlouho. A nakonec co se týče Sama, kterej se, už jak jsem zmínil, snaží zachránit bráchu od toho aby se stal démonem zabijákem, tak provádí svý postranní akce za zády Deana. Upřímně tyhle bratrský kličky, kdy jeden obelhává druhýho a naopak za účelem vzájemnýho zachraňování se, jsou už docela unavující, a kazí to tempo seriálu. Na druhou stranu je to přesně to, co je na tomhle díle zábavný a vcelku zajímavý. Otázky bratrský lásky a jejich vzájemných obětí k ní je hlavní motor, co to celý táhne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro by se chtělo říct, že tohle je devátá sezóna jako přes kopírák, jen s tím rozdílem, že tentokrát není v pořádném průseru Sam, ale Dean. Jde jen o to, jak se z průseru dostane a kdo u toho umře a případně se vrátí a v jaké podobě. Do toho jsou zde naštěstí ještě díly, které přímo nerozvíjejí hlavní linii a ty zůstávají nejlepší. Jeto smutné, ale už je dlouhodobě zřejmé, že hlavní linie se moc nemá kam posunout, pokud bude stále vedena stylem, že jeden z bratrů umírá. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této sérii jde hlavně o Deana, který má Kainovo znamení a spolu se Samem se ho chtějí zbavit. Jak v předešlých sérií jsou díly na střídačku, ale to nevadí, protože jsme v 10.sérii a stále je čím překvapit, Supernatural stále baví a to je důležité. ()

Galerie (304)

Zajímavosti (327)

Reklama

Reklama