Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po návštěvě Worcesterského kláštera v Massachusetts umírají nevěrní muži. Za tím není nic jiného než démon. Sam a Dean se to rozhodnou prověřit. Dozvídáme se, že v klášteře působí sestra Isabella, která se rozhodla kvůli nešťastné lásce svůj život zasvětit Bohu. Jenže Isabella skrývá tajemství. A to, že pochází ze 16. století z Florencie. Kvůli tomu, co jí její milý (Pier) provedl, se rozhodla, že bude zabíjet nevěrné. Proto ji musí zastavit. Dokud nebude pozdě. (Varan)

(více)

Recenze (1)

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Nápis pred kostolom: "Nie je ťažký, je to môj brat." - The Hollies (Ježiš) Toto je najmä biblický odkaz. Po druhé, je to názov skladby, ktorú popularizovali The Hollies v roku 1969. Avšak pravdepodobne ide aj o narážku na vzťah Sama (Jared Padalecki) a Deana (Jensen Ackles), pretože jeden vždy musí "niesť" druhého v ťažkých časoch. (Pat.Ko)
  • Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) používajú krycie mená agent Allman a agent Betts. Odkazujú na skupinu Allman Brothers Band - Gregg alebo Duane Allman a Dickey Betts. (Pat.Ko)
  • Kostol uvedený v tejto epizóde bol už raz použitý ako miesto natáčania v epizóde Houses of the Holy (2007). Interiér aj exteriér ladia. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama