Reklama

Reklama

Lovci duchů - Série 11

(série)
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2015–2016), 16 h 1 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Kamera:

Serge Ladouceur

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Mark Sheppard, Emily Swallow, Laci J Mailey, Aaron Hill, Jillian Fargey, Ryan Grantham, Jesse Reid (více)
(další profese)

Epizody(23)

Recenze (8)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé odmlce přichází série, které nasadím plný počet. Většina dílů se věnuje hlavnímu příběhu a lovecké vedlejší díly jdou stranou. Celkový nápad s Temnotou vyšel a série měla grády, jaké jsme už pár sérií neviděli. Závěr jsem čekal jiný, ale byl zvládnutý dobře. Objeví se pár věcí, které nás hrnou do další série. Zbytečně? Této sérii bych mohl říct excelentní závěr. Pokračování je dle mého zbytečné, ale uvidím dále, nebudu soudit předčasně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že jedenáctá sezóna mi po delší době zase docela sedla. I když to vypadalo, že by se zase mohlo řešit, že jeden z bratrů umírá nebo se dostane na druhou stranu, není tomu tak, naopak se vracejí staré postavy, aby znovu nakoply příběh, a docela se to daří. Jasně, je to větší než velké zlo, ale to se dalo čekat, a pro tentokrát je to docela snesitelné. Finále ve své velkoleposti celkem funguje, což je dáno zajímavým - a nečekaným - propojením osudů postav. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We know what she looks like, and we know that she's evil. The question is what does *she* know? I mean, she's been locked away since the beginning of time. Does she even know what a cheeseburger is? All I know is that we set her free, and we're gonna put her back in no matter what it takes." ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když v průměru 3*, tak jedenáctá řada je pocitově lepší než předchozí. Temnota je fajn, první díl byl vyloženě parádní a i když by závěr mohl být lepší, na další řadu se zase těším, což se už dlouho nestalo. ()

K1K0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom ako sa na svet dostane temnota, nastane chaos a strach. Sam a Dean hľadajú boha aby vyriešili tento problém, ked že boh je bratom temnoty. Celkovo zaujímavo prepojená séria ktorá ma bavila až do konca. ()

WingsLotus35 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ty vole, to zas bylo něco. I když se to ze začátku zdálo být hluchý jak domov důchodců; druhá půlka byla čistý koncert všeho možnýho. Promítlo se tady snad úplně všechno, co až doposud v tomhle seriálu bylo. Návrat starých známých (vypuštěnej Lucík z klece, cameo mrtvýho Kevina a prorockej fet) mi lehce smočil oči, ale ani kapka slzy neukápla. Když už byl na konci předchozí série vypuštěný nový prastarý záporák, tj. Temnota, tak se dokonce zjeví i po jedenácti řadách náboženský symboliky a nadpřirozena i samotný Bůh (sice v podobě břídilskýho pisálka nechtěných minulých i budoucích osudů Winchesterových, ale to se počítá). Navíc se taky objeví opět rodinný komplexy mezi bratrem Bohem a sestrou Temnotou. Rodinný terapie a další vylívání srdíčka pro lidi i andílky na otázky proč Bůh opustil Zemi samozřejmě nezůstanou stranou. Tohle vysvětlování a okolky ohledně Boží nepřítomnosti bylo celkem nezáživný, ale jak má tenhle seriál ve zvyku, největší výbuch zvratů a napětí si nechává na samotný konec. Tady to samozřejmě není výjimkou, ačkoliv od šestý série až po tuhle s tímto kouzelným efektem zábavnosti hodně šetřil a kulhal zároveň. A já jen doufám, že dvanáctá řada to zas nepošle celý do kopru. ()

Reklama

Reklama