Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři se od Jody dozví o smrti lapače snů (Dereka Swana). Podle všeho ho před smrtí navštívil Jack. Ten jde hledat dalšího lapače snů – Kaiu. Vycítil, že její spojení s jinými světy je silnější než Derekovo, a proto potřebuje její pomoc. Kaiu našel, ale utekla mu. Daleko se nedostala, jelikož ji chytli andělé. Vězní ji, dokud jim neřekne, kde je Jack. Jack se setká s bratry, řekne jim vše a společně se vydají Kaiu zachránit. (Varan)

(více)

Recenze (2)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" You're a dreamwalker. The article. You talked about your process, your inspiration, how your mind moves into different worlds. You're Derek Swan, Oglala Sioux, born and raised on the Pine Ridge Reservation. Your father was a medicine man, and his father before him. Your lineage traces all the way back to the shaman Black Elk. You can see other worlds. I want you to do it. Dreamwalk, for me. " ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha snění. Našli matku, ale trochu jinak než čekali. Také se zúčastní putování s dinosaury, což také nečekali a kdo ví co přileze zpátky trhlinou. A ještě tleskající andělé. Takové rozštěpení dějových linek. Zatím nejzajímavější díl. ()

Reklama

Reklama