Reklama

Reklama

Sam a Dean jsou konečně volní. Poražením Boha si získali doživotní svobodu. Ovšem monstra noci nevymizela a stále tam někde jsou. Bratři tak vyráží na svoji poslední misi, zastavit partu upírů. (Varan)

Recenze (19)

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Carry On by fungovala jen, kdybychom se dočkali hutných návratů milovaných postav – Marry, otce, Jody, Castiela, Jacka, Crowleyho, Roweny… Bez cameí to byla prázdná záležitost hodná standardní epizody (a nijak dobré), jako finále hluboké zklamání. Ruku na srdce – každý přeci chtěl vidět Sama a Deana jít dál ve svých životech a uzavřít rány způsobené ztrátami těch nejbližších a tak nějak získat respekt ze všech stran – z nebe i pekla. A ne v jedné epozodě shrnout to, co by beztak proběhlo někdy na konci jejich životů. Dojemné, leč zbytečné. Jako konec seriálu dává výrazně větší smysl epizoda předchozí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda toho, že to neskončilo predošlou častou. Táto časť bola celkom zbytočná a hlavne neuveriteľná. Bolo vidieť, že to už tvorcovia chcú rýchlo zabaliť a mať to s krku. Bol to najhorší možný koniec jedného z bratov, za 15 sérii, keď pomohol toľkým ľudom a jedine, kto mu vzdal úctu bol len ďalší z bratov. Hlúpe, trápne či neuveriteľné, asi všetko do kopy. Len kvôli tomu, že už je koniec dávam tú 3*, inač by to bol odpad. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla jsem zmatená. A trochu nechápala, co bude v posledním díle. Uzavření pro lidi bez fantazie? Trochu jo a trochu ne. Kluci mají případ. Ale líbilo se mi jeho vedení. Bylo to jako za starých časů. Deník na autě, žádný svatí ani pekelní pomocníci. Bylo to hezký. Že práce pokračuje i po "postrání se" o Chucka a že život jde dál. Bylo to dokonalý. ***** Jenom dodám, že moje angličtina je v pohodě, abych seriálu rozumněla, ale titulky prostě beru automaticky. Mám jejich stránku v záložkách furt. Ale je pravda, že poslední sérii jsem jela bez nich, fakt hrůza. ()

Phillippus 

všechny recenze uživatele

Super zakoncenie celeho serialu! Narozdiel od vacsiny serialov, kde tvorci utnu dej tesne po rozuzlení, tu nás čaká zaujímavý epilóg. ------SPOILER---------- po ukončení Chucka už nikto nepíše ich príbeh. Tak sa môže ľahko stať, že bežný hunt nedopadne dobre, že nepríde Cass, ktorý by ich zachránil a hrdinom sa už vlastne ani do neustáleho oživovania nechce. V súlade s neustále omielanou pesničkou konečne nájdu kľud, keď je dokonané. Ale nenájdu ho v Stredozemi, ale na Ďalekom Západe. Veľmi podarený záver veľmi podareného seriálu. ()

Machaut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizoda absolutně popírá tu pointu o kterou celou dobu šlo a totálně si protiřečí s tím co se dělo v předchozích dílech a za co Dean a Sam bojovali. Tato epizoda je naprostá zbytečnost a lépe by udělali, kdyby se navždy ztratila a seriál končil epizodou č. 19, ta sice měla taky své mouchy, jakože Jack měl možnost vrátit Case zpět, Samova Eileen se musela přeci taky vrátit s ostatními lidmi... Celkově tato poslední epizoda bylo scénáristické fiasko. POZOR SPOILER: U Deanova umírání jsem se musel začít smát, protože tato hodně dlouhá scéna mi připomínala italské romantické opery, kdy zapíchnutý hrdina umírá a zpívá dalších deset minut. Prostě svoboda, kterou měli kluci nabýt, a kterou si měli užívat, jakkoliv se vystřídala jen za utrpení a smutek. Prostě fail. Jednu hvězdičku dávám pouze za to hezké rozloučení herců po prvním závěrečném titulku. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama