Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 3
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Recenze uživatele Dagoussek k tomuto seriálu (5)

Série 1 (2005) (S01) 

Dva bratři, lovci duchů a démonů. Tento seriál sleduji ráda, je napínavý, udrží vaši pozornost. Bratři jsou neustále spolu, drží spolu, ať se děje co se děje, občas jim už i hrabe, ale navzájem si doplňují, až je to dojemné...Není díl jako díl, někdy řeší případy a někdy i rodinné záležitosti spojené taky s démony...jsem fanynka Deana😊 ()

Série 5 (2009) (S05) 

Touto sérií měl seriál dle mého názoru skončit. Poslední díl byl koneckonců dobře a úspěšně zakončený s happy endem...žádné otázky a žádný otevřený konec... ()

Série 6 (2010) (S06) 

I když si myslím, že tato série už nemusela být, vede si i nadále obstojně. Už si myslíte, že se dál nedá nic vymyslet a bude to na stejno brdo,no a pořád se divím, kam na ty nápady chodí. Jen doufám, že se to nebude podobat až moc Upířím deníkám...(každý kdo zemře se vrátí...) ()

Před minulostí neutečeš (2010) (S06E01) 

Ukázka šťastného a rodinného života Deana...sice v hloubě duše cítil, že jeho srdce táhne k lovení, ale byl spokojený než se z ničeho nic objevil jeho bratr. Natahování seriálu může pokračovat...uvidíme co bude dál... ()

Série 12 (2016) (S12) 

Po třech nic moc sérií, kdy jsem si říkala, že se nic moc neděje, tak se to konečně rozjelo. Britové jsou nesympatičtí jak pr... a satanův syn je prima😁 ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama