Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 3
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Recenze uživatele Pilda17 k tomuto seriálu (10)

Série 9 (2013) (S09) 

Shrnutí série je jednoduché, jak na kolotoči. Jeden kvalitní díl střídá slabší, ale to jsme si už zvykly. Pokud se seriál věnuje příběhu nenajdu nic, co bych vytkl. Pokud se věnuje omáčce okolo, je čím dál těžší pokračovat. ()

Série 10 (2014) (S10) 

V této sérii jde hlavně o Deana, který má Kainovo znamení a spolu se Samem se ho chtějí zbavit. Jak v předešlých sérií jsou díly na střídačku, ale to nevadí, protože jsme v 10.sérii a stále je čím překvapit, Supernatural stále baví a to je důležité. ()

Série 11 (2015) (S11) 

Po dlouhé odmlce přichází série, které nasadím plný počet. Většina dílů se věnuje hlavnímu příběhu a lovecké vedlejší díly jdou stranou. Celkový nápad s Temnotou vyšel a série měla grády, jaké jsme už pár sérií neviděli. Závěr jsem čekal jiný, ale byl zvládnutý dobře. Objeví se pár věcí, které nás hrnou do další série. Zbytečně? Této sérii bych mohl říct excelentní závěr. Pokračování je dle mého zbytečné, ale uvidím dále, nebudu soudit předčasně. ()

The Bad Seed (2015) (S11E03) 

Rozjezd této série vypadá hodně slibně a ač jsem si dal pár let pauzu, tak to vypadá, že Supernatural získávají znovu mou pozornost, což jsem nečekal. ()

Baby (2015) (S11E04) 

Série se sice nikam neposune, ale kvalitní lov má také něco do sebe. Navíc když se dozvíme mezi tím vším podstatnou věc. ()

O Brother, Where Art Thou? (2015) (S11E09) 

Jeden z nejlepších dílů posledních sérií! Mít možnost dát větší hodnocení, neváhám! ()

The Devil in the Details (2016) (S11E10) 

Zvrat jak se patří, tento a předchozí díl naprosto bez chyby. Máme tu novou zápletku. ()

Série 12 (2016) (S12) 

Dobrý finální díl, ale jako celek série není zase až tak slavná. Pár silných dílů nalezneme, ale už je jich méně. Předchozí série nasadila laťku hodně vysoko. Bez této série bych se i obešel, ale přesto měla něco do sebe. Převládají spíše lovecké díly a Strážci slova mohli seriál posunout výš, ale vyklubou se z nich jen obyčejný psychopati, kteří chtějí mít vše pod kontrolou. Přišli mi úplně zbyteční a nudní. ()

Série 13 (2017) (S13) 

Skvělý závěr série, ale už se vše opakuje. Jsem toho názoru, že Supernatural má to nejlepší za sebou, ale i přesto jsou díly, které potěší. ()

ScoobyNatural (2018) (S13E16) 

To snad ne! Už jsem v Supernatural viděl hodně, ale takovou bombu ještě ne. Vtipné, zábavné bez chybky. Díl na odreagování, jak má být. Děj se sice neposune, obávám se, že už pomalu není kam, ale tenhle díl byl i přesto perfektní a plný hlášek. ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama